Ξεσηκώνονται γυναίκες στην Ευρώπη «κατά της ισλαμοποίησης»! Συγκλονίζουν τα λόγια της Marion Maréchal

«Στόχος είναι η καθιέρωση του Ραμαζανιού ως παραδοσιακής γαλλικής και ευρωπαϊκής γιορτής, παρόμοια με το Πάσχα και τα Χριστούγεννα», αναφέρει.

Μετά την Ολλανδή πολιτικό που ξέσπασε κατά της αύξησης των θυμάτων, από αλλοδαπούς, κυρίως γυναίκες και παιδιά, σε μια πρόσφατη δημοσίευση βίντεο, η Marion Maréchal, η δεξιά υποψήφια που εκπροσωπεί το Κόμμα Reconquest στις εκλογές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εξέφρασε τις ανησυχίες της για τον αυξανόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης. 

Έκανε έκκληση για δράση, τονίζοντας την ανάγκη προστασίας και διατήρησης των ευρωπαϊκών αξιών και παραδόσεων ενόψει της αυξανόμενης επιρροής του Ισλάμ και της διαδικασίας εξισλαμισμού, όπως σχολιάζει!

Το βίντεο, που κοινοποιήθηκε σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ξεκινά με μια δυνατή δήλωση από τον Μαρεσάλ: «Πριν από λιγότερο από μια εβδομάδα, ξεκίνησα —κατά την διάρκεια της μεγάλης συνάντησης του κόμματος Reconquête για τις ευρωπαϊκές εκλογές — την επιχείρηση ‘Μεγάλη Αποκάλυψη’. Αυτή η επιχείρηση, εξηγεί, στοχεύει να ρίξει φως και να καταγγείλει το αυξανόμενο φαινόμενο του εξισλαμισμού στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια, η Maréchal στρέφει την προσοχή των θεατών στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου εκθέτει τις ενέργειες του «δημάρχου» της πόλης κατά τη διάρκεια του Ραμαζανιού , καθώς στόλισε την πόλη ισλαμικά! Υπογραμμίζει πώς ο δήμαρχος στόλισε έναν από τους εξέχοντες δρόμους της πόλης με το σύμβολο της ισλαμικής ημισέληνου.

Επεκτείνοντας την κριτική της πέρα ​​από τη Φρανκφούρτη, η Maréchal επισημαίνει παρόμοιες περιπτώσεις στο Λονδίνο, όπου οι δήμαρχοι έχουν υιοθετήσει παρόμοιες προσεγγίσεις. Αποδίδει αυτή την τάση στις δημογραφικές αλλαγές, την μετανάστευση και τις πολιτικές σκοπιμότητες και προειδοποιεί ότι τέτοια περιστατικά μπορεί να γίνουν πιο μαζικά!

Το βίντεο συνεχίζεται με τη Μαρεσάλ να εφιστά την προσοχή στην Γαλλία, όπου υποστηρίζει ότι τα σημάδια εξισλαμισμού είναι ήδη εμφανή. Ίσως πρέπει να κάνει και μία επίσκεψη στην Ελλάδα! Επισημαίνει τις διαφημίσεις για το Ραμαζάνι, τις δημόσιες εκθέσεις σε σούπερ μάρκετ, ακόμη και ειδικά προγράμματα σε δημόσια τηλεοπτικά κανάλια ως απόδειξη της αυξανόμενης επιρροής των ισλαμικών πρακτικών στην γαλλική κοινωνία.

Η Μαρεσάλ επικρίνει τους εκλεγμένους αξιωματούχους, τους οποίους αποκαλεί «ισλαμοαριστερούς», επειδή υποστηρίζουν τους εορτασμούς του Ραμαζανιού σε βάρος των παραδοσιακών γαλλικών εθίμων και αξιών. Θυμάται περιστατικά όπου αξιωματούχοι αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν ή να γιορτάσουν τις χριστιανικές γιορτές, κάνοντας λόγο για δύο μέτρα και σταθμά. 

Η συντηρητική πολιτικός υπογραμμίζει τις προσπάθειες αριστερών και μουσουλμάνων να ενσωματώσουν το Ισλάμ στην ευρωπαϊκή παράδοση, υποστηρίζοντας: «Αυτό που συμβαίνει στην Γαλλία, όπως και στο Λονδίνο, είναι η καθιέρωση του Ραμαζανιού ως παραδοσιακής γαλλικής και ευρωπαϊκής γιορτής, παρόμοια με το Πάσχα και τα Χριστούγεννα».

Επιπλέον, η Maréchal επισημαίνει περιστατικά βίας και κοινωνικής πίεσης που συνδέονται με την τήρηση του Ραμαζανιού, αναφέροντας παραδείγματα μη μουσουλμάνων που στοχοποιούνται επειδή δεν τηρούν τους διατροφικούς περιορισμούς ή επειδή ασκούν τις δικές τους πεποιθήσεις κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η κατάσταση δεν δείχνει να μπορεί να αλλάξει μέσα από τις ευρωεκλογές, όπως υποστηρίζει η Γαλλίδα υποψήφια!

Δείτε ΕΔΩ!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί