• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ύβρις από τον Πάπα: Ο Χριστός έχει τον ίδιο σκοπό με το Ισλάμ

Ύβρις από τον Πάπα: Ο Χριστός έχει τον ίδιο σκοπό με το Ισλάμ

Έβαλαν τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα...

 

Δεν σταματά τις αντιχριστιανικές δηλώσεις τους ο Πάπα Φραγκίσκος, ο οποίος έχει στρατολογηθεί από την Νέα Τάξη, προκειμένου να οδηγήσει τους χριστιανούς και όχι μόνο στην Πανθρησκεία.

Μιλώντας στην εφημερίδα «La Croix», ύμνησε το Ισλάμ, αναφέροντας πως δεν πρέπει να το φοβόμαστε αυτό καθ’ αυτό, αποκρύπτοντας ότι μέσα στο «ιερό» του βιβλίο υπάρχουν προτροπές για σφαγές απίστων.

Εν συνεχεία δεν δίστασε να το συγκρίνει ακόμα και με τον Χριστό!

«Η ιδέα της κατάκτησης είναι σύμφυτη με τη ψυχή του ισλάμ, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε με την ίδια ιδέα της κατάκτησης το τέλος του ευαγγελίου του Ματθαίου όπου ο Χριστός στέλνει τους μαθητές του σε όλα τα έθνη».

Δηλαδή ο Πάπας συνέκρινε τα σχέδια βίαιου εξισλαμισμού του πλανήτη και επιβολής του βάρβαρου νόμου της Σαρίας με την προτροπή του Χριστού να διαδοθεί ο Λόγος του Ευαγγελίου σε όλα τα έθνη όχι με το ζόρι αλλά στο πνεύμα του «Ὅστις θέλει ὀπίσω μου ἐλθεῖν»!

Όλα αυτά γίνονται, προκειμένου να δεχθούμε όλοι πως όλες οι θρησκείες είναι ίδιες και οδηγούν δήθεν στο φως, ενώ στην πραγματικότητα σε γκρεμίζουν στην άβυσσο του παγκοσμιοποιητικού σκοταδισμού.