Πάπας: Η σεξουαλικότητα είναι, το πιο όμορφο σημείο της δημιουργίας

Ο Πάπας Φραγκίσκος, αναφέρθηκε στο θέμα της σεξουαλικότητας. Ο Θρησκευτικός ηγέτης των Καθολικών, μίλησε σε κάποιους νεαρούς Γάλλους.

Θα περίμενε κανείς, ότι ο Πάπας θα μιλούσε για πνευματικά θέματα, αλλά για ακόμα μια φορά προτίμησε να μας…πιάσει απροετοίμαστους, αφού ασχολήθηκε με την σεξουαλικότητα όπως διαβάσατε και παραπάνω.

Τι δήλωσε

Το σεξ, είναι δώρο Θεού, όχι ταμπού. Υπάρχουν δύο στόχοι: να αγαπάς και να δημιουργείς τη ζωή, αυτό είναι πάθος, είναι μία παθιασμένη αγάπη. Η αγάπη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, σου δίνει ζωή για πάντα.

Σχόλιο: Μας λέει ότι η αγάπη μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, μας δίνει ζωή για πάντα, αλλά ο Χριστός μας είπε ότι αυτός είναι η ζωή και η αλήθεια, επομένως τα λόγια του Πάπα είναι….παράξενα.

Η σεξουαλικότητα είναι το πιο όμορφο σημείο της δημιουργίας, με την έννοια ότι ο άντρας και η γυναίκα δημιουργήθηκαν κατ ‘εικόνα και ομοίωση του Θεού. Αυτό είναι το μεγαλείο της σεξουαλικότητας.

Σχόλιο: Τώρα τι σχέση έχει η σεξουαλικότητα, με τον θεό μόνο ο Πάπας ξέρει. Αν είναι δυνατόν να ακούμε τέτοια πράγματα.

Ορισμένοι άνθρωποι όμως, είναι αδύναμοι και η σεξουαλικότητά τους είναι μακριά από τον δρόμο της αγάπης. Αυτό δεν είναι η σεξουαλικότητα της αγάπης. Είναι η σεξουαλικότητα που έχει πάρει διαζύγιο από την αγάπη και χρησιμοποιείται για την ευχαρίστηση.

Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά, αφού ο Πάπας τα λέει όλα ξεκάθαρα. Ο άνθρωπος είναι στην καλύτερη περίπτωση μπερδεμένος. Ελπίζουμε ότι δεν έχουν μπερδευτεί και οι πιστοί!

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu