• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ο Πάπας αποκαλύπτει γιατί γίνονται μαθήματα τρανσέξουαλ στα σχολεία

Ο Πάπας αποκαλύπτει γιατί γίνονται μαθήματα τρανσέξουαλ στα σχολεία

Διαβάστε όλοι

Ποιος τα περίμενε άραγε;

Άνδρες με γόβες να διδάσκουν σε δημοτικά σχολεία για τους γκέι και τους τρανσέξουαλ υπό την αιγίδα «πολύχρωμων» ΜΚΟ!

Είναι γεγονός που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Το ενδιαφέρον είναι πως ο Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος προωθεί την ένωση όλων των θρησκειών σε μία νέα αίρεση, όπως την χαρακτηρίζουν, την Πανθρησκεία, έχει αναφερθεί επί του θέματος και μάλιστα με «ζουμερές» λεπτομέρειες.

https://www.youtube.com/watch?v=7va_4NL32o0

Πριν τέσσερα χρόνια ο Πάπας ανέλαβε, για πρώτη φορά πριν πεθάνει ο προκάτοχος, το αξίωμα αντικαθιστώντας τον Βενέδικτο.

Το «Russia Today» κάνει ένα μικρό αφιέρωμα με τις «σημαντικότερες στιγμές» του νεοταξίτη ποντίφικα, από τις οποίες βγαίνουν «λαβράκια». Ενίοτε οι εκπρόσωποι της διαπλοκής παραδέχονται την αλήθεια, αλλά ο κόσμος είναι τόσο «υπνωτισμένος» που σπάνια το αντιλαμβάνεται.

Μιλώντας στην Κρακοβία της Πολωνίας, το περασμένο έτος, ο Πάπας Φραγκίσκος αναφέρθηκε στο θέμα του τρανσεξουαλισμού στα σχολεία και στα σχετικά σεμινάρια που προωθούνται και στην Ελλάδα.

Προκειμένου να μην ανησυχήσει το ποίμνιο, επιτέθηκε σε όσους χρηματοδοτούν τις διδασκαλίες για τους γκέι και τους τρανσέξουαλ στα απανταχού σχολεία.

«Σήμερα τα παιδιά στα σχολεία μαθαίνουν πως όλοι μπορούν να επιλέξουν το φύλο τους. Γιατί το διδάσκουν αυτό; Μα γιατί τα βιβλία παρέχονται από τα πρόσωπα και τους θεσμούς που σας χρηματοδοτούν», ανέφερε.

Η Ατζέντα 2030 της Νέας Τάξης, η οποία εκφράζεται στο προσκήνιο μέσω τραπεζών, πολυεθνικών εταιρειών και οικονομικών οίκων, μπαίνει μέσα στα Μνημόνια που υπογράφουν όσα κράτη παίρνουν δάνειο και έτσι είναι υποχρεωμένα να εφαρμόσουν, επί παραδείγματι, τα μαθήματα για τρανσέξουαλ στα σχολεία.

Είπατε τίποτα;

Ο Πάπας μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στους ομοφυλόφιλους και την θέση της Καθολικής Εκκλησίας απέναντί τους.

Σε αυτό το σημείο παραδέχθηκε την οικονομική πίεση που ασκείται, προκειμένου να επιτρέπονται στις εκκλησίες οι γάμοι ομοφυλόφιλων.

«Είναι ανεπίτρεπτο ότι τοπικές εκκλησίες υποβάλλονται σε πίεση σχετικά με αυτό το θέμα και το ότι οι διεθνείς θεσμοί, προκειμένου να βοηθήσουν χρηματικά φτωχές χώρες, ζητούν την εισαγωγή νόμων, προκειμένου να επιτραπούν γάμοι ανθρώπων από το ίδιο φύλο».

Τα σχόλια δικά σας! Μάθατε από τον Πάπα πως μας επιβάλλουν, μεταξύ των άλλων, την εισαγωγή μαθημάτων για γκέι και τρανσέξουαλ στα ελληνικά σχολεία. Όσο χειρότερη είναι η οικονομική κατάσταση μια χώρας, τόσο περισσότερα τέτοιου είδους μέτρα σου ζητούν.

Και πως επιδεινώνεται η οικονομική κατάσταση; Μα με την αύξηση φόρων, τον άκρατο διορισμό στο Δημόσιο και το κλείσιμο επιχειρήσεων.

Βρείτε λοιπόν ποιος φταίει…

EL.GR

Αν σας άρεσε το άρθρο μας κάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/