Τελικά και η διεθνιστική τάξη πραγμάτων φαίνεται πως κάνει… «αγιοποιήσεις»!
Τουλάχιστον αυτό διαρρέεται από διεθνή ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες στον απόηχο της κηδείας του Πάπα Φραγκίσκου που μετατράπηκε σε μία παγκόσμια σύναξη ξένων ηγετών.
Ο «Πάπας των φτωχών», όπως τον έχουν… «ανακηρύξει» τα διεθνιστικά μίντια στη Δύση θέτει ήδη σοβαρή υποψηφιότητα για… «αγιοποίηση».
Η πιο πρόσφατη αγιοποίηση Πάπα που έλαβε χώρα ήταν εκείνη του Παύλου ΣΤ΄ το 2018. Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, ο Ιωάννης ΚΓ΄ και ο Ιωάννης Παύλος Β΄είχαν ανακηρυχθεί “άγιοι”.
Όλες αυτές τις «αγιοποιήσεις» τις επικύρωσε ο πάπας Φραγκίσκος. Έλαβαν δηλαδή επίσημη «διεθνιστική βούλα».
Πέρα από κάθε άλλον πάπα, ο Φραγκίσκος προώθησε περισσότερο τη διεθνιστική ατζέντα σε μία ευρεία γκάμα θεμάτων.
Επικεντρώθηκε ως επί το πλείστον στην «πράσινη ατζέντα» (βλ. Ατζέντα 2030, κλιματική αλλαγή κλπ.), το μεταναστευτικό (εκεί έδωσε ρεσιτάλ και μάλιστα με ελληνικό ενδιαφέρον αφού επισκέφθηκε τη Λέσβο μαζί με την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας!) και τη λεγόμενη «woke ατζέντα» (LGBTQ).
Κορυφαίες στιγμές του ωστόσο ήταν τα λόγια και οι συμβολισμοί του για τον Χριστό που πολλοί ξεχνούν ή επιλέγουν να μην θυμούνται!
Από τη βέβηλη εικόνα με τον Χριστό… μαυρισμένο, δίπλα στην οποία υποδεχόταν περιχαρής τον Ζελένσκι, μέχρι τις… παραινέσεις του στους πιστούς να μην μιλούν στον Ιησού Χριστό από μόνοι τους χωρίς τη συνδρομή της Εκκλησίας, χαρακτηρίζοντας “επικίνδυνη” την απευθείας επαφή μαζί Του!!!
Όλα αυτά βέβαια μοιάζουν με… λεπτομέρειες (σ.σ. όπως “λεπτομέρεια” για αυτόν ήταν και ο Χριστός!!) μπροστά στην επικείμενη «αγιοποίησή» του και τον υποτιθέμενο «παγκόσμιο θρήνο» για τον θάνατό του.

ΑΠΕΜΠΕ-EPA-EPA photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στον εορτασμό του πρώτου χρόνου του Μουσείου «Σπίτι του Ελύτη» ο Ν. Δένδιας
- Βρετανία: Μόνο ένας άνδρας θεωρείται ύποπτος από την αστυνομία για την επίθεση σε τρένο
- Αυτά είναι τα καταστήματα ΕΛΤΑ που δεν θα λειτουργούν από αύριο Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
- Τραγωδία στις ιταλικές Άλπεις: Πέντε Γερμανοί ορειβάτες σκοτώθηκαν από χιονοστιβάδα
- Η Τζένιφερ Λόρενς ζήτησε βοήθεια από το ChatGPT…για αυτό το λόγο
- Το “τσιουάουα” Βέλγιο απειλεί ότι θα ισοπεδώσει την…Ρωσία! Επικό βίντεο
- Στα Βορίζια Ηρακλείου μεταφέρθηκε η σορός του 39χρονου θύματος του μακελειού
- Η Χαμάς ανακοινώνει ότι θα παραδώσει τις σορούς 3 Ισραηλινών ομήρων απόψε στις 8 το βράδυ
- Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ζητάει ειδική αξιολόγηση του καταστήματος των ΕΛΤΑ επί της οδού Μητροπόλεως
- Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις εξελίξεις του μακελειού στα Βορίζια









