Σε μία απίστευτη τοποθέτησή του, ο πρύτανης του πανεπιστημίου Τεχνολογίας και Ισλαμικής Επιστήμης της πόλης Γκαζιαντέπ, Νιχάτ Χατιπογλου, υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ πως όποιος μουσουλμάνος πεθάνει από οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια θα γίνει…μάρτυρας του Αλλάχ!.
Επειδή τα «γραπτά μένουν», ο ίδιος δεν αρκέστηκε μόνο να μοιράζεται προφορικά τις απόψεις αυτές αλλά αρθρογράφησε και στην εφημερίδα Sabah σημειώνοντας:
«Παίρνουμε τα μέτρα μας και θα πάρουμε ακόμα περισσότερα. Να μην ξεχνάμε όμως την προειδοποίηση του προφήτη μας πώς “στην περίοδο μεταδοτικής ασθένειας σε αυτόν που κάθεται στο σπίτι υπάρχει αμοιβή μάρτυρα”.
Η ασθένεια του μουσουλμάνου είναι εξιλέωση για τις αμαρτίες του. Είναι μία συγχώρεση για τις αμαρτίες του. Η υγεία του είναι μία ευλογία. Ο απότομος θάνατος του μουσουλμάνου είναι ένα δώρο.
Αρρωσταίνει επειδή δεν υπέφερε και καθώς τώρα υποφέρει, ο θάνατος γίνεται μέσο μετανοίας. Εάν πεθάνει από μία μεταδοτική ασθένεια τότε κερδίζει ένα τμήμα της ανταμοιβής των μαρτύρων. Όσοι πεθαίνουν στη μετανάστευση, από φωτιά, από πνιγμό ή γεννώντας είναι μάρτυρες».
(ΦΩΤΟ:Pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Παπαζάχος για σεισμό Ξάνθης: «Μέχρι στιγμής είναι ένας μεμονωμένος σεισμός»
- Θεσσαλονίκη: Ισόβια στον 47χρονο που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του
- Λιθουανία: Έπιασαν τα… φτυάρια για την κατασκευή εργοστασίου που θα παράγει όπλα για το ΝΑΤΟ, vid
- Αττική: Ματαιώθηκε η δεύτερη ημέρα απεργίας στα ταξί
- Εντολή Πούτιν για τις πυρηνικές δοκιμές! «Οι ΗΠΑ έκαναν ασκήσεις για πυρηνικό πλήγμα στη Ρωσία», vid
- Βεντέτα στην Κρήτη: Συνελήφθη συγγενής του νεκρού στο μακελειό των Βοριζίων
- Εμφανίστηκε ξανά η «ομάδα των 11» στη ΝΔ με ερώτηση για τις αυξημένες τιμές στο ρεύμα
- Γ. Παπανδρέου για τη νίκη των διεθνιστών στη Νέα Υόρκη: «Ηχηρό μήνυμα ελπίδας»
- Α. Τσίπρας: «Ήρθε η ώρα να ακουστεί η δική μου φωνή»
- Ξεκινά η δεύτερη φάση των μετεγγραφών φοιτητών – Μέχρι πότε θα διαρκέσει









