Την συνέλαβαν επειδή ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΣΙΩΠΗΛΑ!!! Σάλος με το ΒΙΝΤΕΟ από την Αγγλία

«Έγκλημα σκέψης»…

Εμφανίστηκε βίντεο με την αστυνομία στο Ηνωμένο Βασίλειο να συλλαμβάνει μία ακτιβίστρια υπέρ της ζωής επειδή στεκόταν έξω από ένα κέντρο αμβλώσεων και προσευχόταν σιωπηλά.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα έξω από την Κλινική BPAS Robert στο Kings Norton του Μπέρμιγχαμ, αλλά ήρθε στο φως με νέα πλάνα που κοινοποιήθηκαν στο Twitter.

Το βίντεο δείχνει την Isabel Vaughan-Spruce, Διευθύντρια της οργάνωσης υπέρ της ζωής UK March for Life, να συλλαμβάνεται και να κατηγορείται για τέσσερις κατηγορίες παραβίασης της εντολής για την προστασία του δημόσιου χώρου (PSPO) που έχει θεσπιστεί για να αποτρέψει τις ομάδες κατά των αμβλώσεων.

Το διάταγμα απαγορεύει «τη διαμαρτυρία, συγκεκριμένα τη συμμετοχή σε οποιαδήποτε πράξη έγκρισης ή απόρριψης ή απόπειρας πράξης έγκρισης ή απόρριψης, σε σχέση με ζητήματα που σχετίζονται με υπηρεσίες αμβλώσεων, με οποιοδήποτε μέσο», συμπεριλαμβανομένων «προφορικών ή γραπτών μέσων, προσευχής ή παροχής συμβουλών» έξω από το ιατρείο εκτρώσεων. 

Η ακτιβίστρια είπε στην αστυνομία ότι δεν διαμαρτυρόταν αλλά «ίσως» προσευχόταν σιωπηλά στο κεφάλι της.

Η Vaughan-Spruce ισχυρίζεται ότι «ανακρίθηκε, συνελήφθη, ανακρίθηκε από την αστυνομία και κατηγορήθηκε απλώς επειδή προσευχήθηκε σιωπηλά».

Η ακτιβίστρια και όσοι την βοήθησαν στην υπόθεση ισχυρίζονται ότι έχει κατηγορηθεί για «έγκλημα σκέψης».

scr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί