«Πρ. πρωθυπουργοί ένοχοι για παιδικές κακοποιήσεις»!! Τι έλεγε ο ιερέας που μαχαίρωσαν live, vid

«Είμαι σοκαρισμένος».

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει στην Αυστραλία με αφορμή την άγρια επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο επίσκοπος, Mar Mari Emmanuel, σε ζωντανή σύνδεση μέσα στην εκκλησία «Christ The Good Shepherd».

Πολλοί συνδέουν την επίθεση με άρωμα…τρομοκρατίας που δέχθηκε ο χριστιανός ιερέας με τον ιδιαίτερα καυστικό λόγο που είχε κατά καιρούς στα κηρύγματά του, πολλά εκ των οποίων μεταδίδονταν live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ίδιος, σε ένα από αυτά τα καταγγελτικά κηρύγματα, είχε αναφερθεί και στα βρώμικα δίκτυα που σχετίζονται με παιδικές κακοποιήσεις και εξαφανίσεις στην Αυστραλία:

«40χιλ. παιδιά εξαφανίζονται στην Αυστραλία κάθε χρόνο!! Και ο προϊστάμενος εκείνης της ερευνητικής ομάδας είπε:

“Είμαι σοκαρισμένος επειδή έχω 27 ονόματα σε αυτό το χαρτί μπροστά μου. Για αυτά τα 27 ονόματα είναι σίγουροι 100% επειδή η αστυνομία σε ομοσπονδιακό επίπεδο του έχει ερευνήσει διεξοδικά. Και με αποδείξεις είναι όλοι τους ένοχοι για όλες εκείνες τις παιδικές κακοποιήσεις εδώ στην Αυστραλία.

Αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη δεν θα είχα φανταστεί ότι θα το έβλεπα αυτό ως Αυστραλός”. Είπε ότι “κάποια από αυτά τα ονόματα της λίστας είναι πρώην πρωθυπουργοί αυτού του έθνους!!!”»:

freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί