• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΦΡΙΚΗ: Πάντρεψαν μωρό με…σκύλο για προστασία από τα κακά πνεύματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΡΙΚΗ: Πάντρεψαν μωρό με…σκύλο για προστασία από τα κακά πνεύματα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Που αλλού, στην Ινδία!

Τα μέλη της εθνοτικής ομάδας Σαντάλ, ντόπιοι στην Ινδία και το Μπαγκλαντές, πιστεύουν ότι όταν εμφανιστεί το 1ο δόντι στα πάνω ούλα ενός μωρού, το μωρό πρέπει να παντρευτεί ένα σκύλο για να φύγουν τα κακά πνεύματα.

Συγκεκριμένα, στο Διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα απίστευτο βίντεο από τη γαμήλια τελετή μεταξύ ενός αγοριού ενός έτους και ενός σκύλου, στην ινδική πολιτεία Οντίσα.

Πιστεύεται ότι η εμφάνιση του πρώτου δοντιού συνοδεύεται από κακοτυχία. Ο μόνος τρόπος για να φύγει η κακοτυχία είναι να οργανωθεί στα γρήγορα μια γαμήλια τελετή ανάμεσα στο παιδί κι ένα σκύλο για να φύγουν τα κακά πνεύματα.

Ο συγκεκριμένος γάμος είναι μια συμβολική τελετή και τα παιδιά που παντρεύονται σκυλιά, μπορούν στη συνέχεια να συνάψουν πιο παραδοσιακούς γαμήλιους δεσμούς. Δεν χρειάζεται καν να πάρουν διαζύγιο από τα σκυλάκια, όπως, χαρακτηριστικά, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, Daily Star.

Το παρακάτω βίντεο -καταγράφηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου- καταγράφει μια τέτοια γαμήλια τελετή, στο χωριό Μπαριγιάν, με πολλούς χαρούμενους ανθρώπους να φορούν πολύχρωμες ενδυμασίες.

Τόσο το παιδί όσο και το σκυλί που πρόκειται να παντρευτούν μοιάζουν μπερδεμένα.

(sputniknews – φωτο:screenshot)