Απίστευτο συμβάν: Ιερέας… δάγκωσε (!!!) γυναίκα μπροστά σε πιστούς, vid

Ένα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε σε εκκλησία στη Φλόριντα την περασμένη Κυριακή με ιερέα να… δαγκώνει πιστή στο χέρι για να προστατεύσει την όστια.

Στο βίντεο από οσα συνέβησαν στον ναό του Αγίου Θωμα, φαίνεται ο ιερέας Φιντέλ Ροντρίγκεζ, να δαγκώνει τη γυναίκα, γεγονός που παραδέχθηκε και ο ίδιος όταν ρωτήθηκε από αστυνομικούς μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος του.

Το θύμα του δαγκώματος υπονόησε στους αστυνομικούς ότι η κίνηση του ιερέα έγινε λόγω των ρούχων που φορούσε. «Δεν μου έδινε την όστια. Δεν ξέρω αν ήταν για τον τρόπο με τον οποίο είχα ντυθεί ή κάτι άλλο» είπε η γυναίκα.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στο κανάλι WFTV ότι «ο ιερέας προσπάθησε να της βάλει με το ζόρι την όστια στο στόμα, εκείνη έκανε πίσω λέγοντας “όχι, μην το κάνετε αυτό” και προσπάθησε να το πάρει με το χέρι της και τότε εκείνος τρελάθηκε».

Από την πλευρά του ο ιερέας Ροντρίγκεζ αρνήθηκε ότι κίνητρό του ήταν η αμφίεση της γυναίκας. «Δεν κρίνω κανέναν για το πώς ντύνεται» ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο όταν η γυναίκα επέστρεψε για δεύτερη φορά στον ναό για να κοινωνήσει – καθώς την είχε διώξει νωρίτερα επειδή, όπως είπε, «δεν γνώριζε τη διαδικασία» – την ρώτησε αν είχε εξομολογηθεί. «Αν δεν έχεις εξομολογηθεί δεν μπορείς να κοινωνήσεις. Ναι τη δάγκωσα, υπερασπίζομαι το ιερό μου καθήκον» πρόσθεσε ο ιερέας, σύμφωνα με τη δικογραφία.

Δείτε το περιστατικό στο 1:25 του αποσπάσματος:

protothema – freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί