ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ: Σατανισμός και μαγεία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, vid

Τι είναι ο «κύκλος των διασκέψεων»

Το έργο της Παγκόσμιας Καλής Θέλησης «Ο Κύκλος των Διασκέψεων» φέρεται να συνιστά έναν παγκόσμιο όμιλο διαλογισμού, τα μέλη του οποίου μετέχουν από κοινού σε έναν οραματισμό, για να προωθήσουν την πνευματική διαύγαση της ατμόσφαιρας από την οποία εξαρτώνται οι, τόσο ουσιώδεις για την ανθρώπινη πνευματική πρόοδο, παγκόσμιες διασκέψεις.

Σε αυτή την πρωτοβουλία υπηρεσίας περιλαμβάνεται ομαδική επίκληση της θείας θέλησης (σ.σ. όχι φυσικά του Τριαδικού Θεού) και η κατεύθυνσή της ως θέληση-για-το καλό στην ενίσχυση κάποιου επιλεγμένου συνεδρίου, προετοιμάζοντας την ορθή πνευματική ατμόσφαιρα μέσα στην οποία αυτό  θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

 Ο όμιλος προβάλλει νοερά έναν φωτισμένο σπόρο «ενέργειας θέλησης» και τον αναπτύσσει σε ένα παλλόμενο καρδιακό κέντρο που ακτινοβολεί το φως, την αγάπη και τη δύναμη της Μεγάλης Επίκλησης στην ίδια την διοργάνωση και σε όσους λαμβάνουν μέρος σε αυτήν. 

Κατά άλλους αυτό είναι σατανισμός!

Ο Κύκλος των Διασκέψεων λέγεται πως χρησιμοποιείται και στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εκεί που οι διεθνιστές καθορίζουν τα σχέδια, τα οποία αφορούν την επόμενη μέρα της ανθρωπότητας σε όλα τα επίπεδα!

Δείτε:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί