Θεοφάνεια 2023: Πού θα παραστεί η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Τις περιοχές και τα σημεία που θα επισκεφτεί η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία κατά την εορτή των Θεοφανίων, ανακοινώθηκαν από τα επιτελεία τους.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί ότι:

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Ν. Σακελλαροπούλου, θα παραστεί στην Τελετή Αγιασμού των Υδάτων για τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Λήμνο.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί ανήμερα των Θεοφανίων στην ακριτική Γαύδο στην πρώτη παρουσία για πρωθυπουργό μετά από 26 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, είχε βρεθεί πέρσι για τα Θεοφάνεια στη Γαύδο.

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Γαύδο με ελικόπτερο από την 115 Πτέρυγα Μάχης, προκειμένου να είναι στο νησί περίπου στις 11, όταν και αναμένεται να δέσει και το πλοίο της γραμμής, με βουλευτές, κομματικά στελέχη και εκπροσώπους της τοπικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, καθώς και της τοπικής εκκλησίας.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί και το στρατιωτικό φυλάκιο της Γαύδου, που λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, για τον εορτασμό των Θεοφανίων θα παρευρεθεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων, την Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11 π.μ., στην αποβάθρα που βρίσκεται μπροστά από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα.

Στη Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων στον Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι και εν συνεχεία, στον Αγιασμό των Υδάτων στον Κεράτιο Κόλπο θα παραστεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

(eleftherostypos. gr / photo: intime)

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί