Για την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μίλησε το μεσημέρι στο OMEGA και στην εκπομπή ΑΙΧΜΕΣ o Μητροπολίτης Ταμασού Ησαϊας, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός πως είχε προλάβει και έκανε το εμβόλιο και κατ’ επέκταση, όπως είπε δεν μετέδωσε σε οποιονδήποτε τον ιό, αλλά και ο ίδιος τον περνά με πολύ ήπια συμπτώματα.
Μάλιστα ο Μητροπολίτης επιστράτευσε και το χιούμορ του θέλοντας να δείξει πόσο καλό του έκανε το γεγονός ότι πρόλαβε και εμβολιάστηκε, λέγοντας πως στην ουσία τον «έσωσαν» τα κιλά του λόγω των οποίων είχε το δικαίωμα να εμβολιαστεί πιο νωρίς από ότι προβλεπόταν για την ηλικιακή του ομάδα.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι:
”Είχε τεράστια θετική επίδραση το γεγονός ότι έκανα το εμβόλιο. Και το περνώ σχεδόν εντελώς ασυμπτωματικά. Δεν «κατάφερα» να τον μεταδώσω στην μητέρα μου. Τα εμβόλια σώζουν. Λάμβανα τα μέτρα μου και έκανα τακτικά τεστ και αυτό με έσωσε. Κυριακή κάτι πήγε λάθος στο πρόγραμμα μου και κάποιος με κόλλησε τον ιό. Δεν επηρέασα κάποιο άλλο άνθρωπο.
Έχω πλήρη δραστηριότητα και μπορώ να διαβάζω και να επικοινωνώ και έτσι αντέχεται ο περιορισμός.
Λέω στους συνεργάτες μου πως είναι η πρώτη φορά που τα κιλά μου μου έδωσαν προνόμιο. Ηλικιακά δεν έπρεπε να το κάνω αλλά λόγω κιλών μπορούσα να το κάνω και το εκμεταλλεύθηκα.”
Δείτε το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Ταμασού:
Από romfea
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κόστα Ρίκα: Θα δολοφονούσαν με πληρωμένο εκτελεστή τον πρόεδρο της χώρας
- Κ. Κυρανάκης: Νέες υποδομές, τρένα και σταθμοί το τρίπτυχο στον σιδηρόδρομο
- Σε ιστορικό υψηλό τα αποθέματα της Ρωσίας
- ΜΚΟ με έδρα τις ΗΠΑ κάνει λόγο για πάνω από 2,5χιλ. νεκρούς στο Ιράν
- Νέος ΟΣΕ: Ξεκινά ο διαγωνισμός για Τεχνικό Σύμβουλο – Τεχνογνωσία για την σύγχρονη λειτουργία του σιδηροδρόμου
- O “Άραγκορν” αποκάλυψε την αγαπημένη του σκηνή από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
- Φορολογική επιβάρυνση: Oι Έλληνες εργάστηκαν 177 ημέρες για το κράτος το 2025
- ΠΑΣΟΚ: Ο πρωθυπουργός παρουσίασε στους αγρότες ένα έωλο «success story» – Δεν άκουσαν λύσεις αλλά τις ίδιες υποσχέσεις
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: «Στο όνομα της διαφάνειας που ευαγγελίζεται, να μας πει ποιους δεν θέλει να εκθέσει»
- ΑΑΔΕ: Τέλος το ΣΔΟΕ – Έρχεται το “ΔΕΟΣ” με τρεις μονάδες ελέγχου για λαθρεμπόριο και φοροδιαφυγή









