Σύμβουλος του Ερντογάν: «Σε μερικές δεκαετίες οι μουσουλμάνοι θα ξεπεράσουν τον χριστιανικό πληθυσμό σε…»

Η αρχισύμβουλος του Προέδρου της Τουρκίας κατηγορεί την σύζυγό του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν Μπριζίτ, για παιδοφιλία, υποθέτει πως αποκεφαλισμός του Γάλλου δάσκαλου ήταν κάτι το ενορχηστρωμένο για να κυνηγηθούν οι μουσουλμάνοι και προβλέπει ότι οι μουσουλμάνοι θα γίνουν μία υπολογίσιμη δύναμη και ότι σύντομα θα ξεπεράσουν τους χριστιανούς στην Ευρώπη. Δημοσιογράφος Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ […]

Η αρχισύμβουλος του Προέδρου της Τουρκίας κατηγορεί την σύζυγό του Προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν Μπριζίτ, για παιδοφιλία, υποθέτει πως αποκεφαλισμός του Γάλλου δάσκαλου ήταν κάτι το ενορχηστρωμένο για να κυνηγηθούν οι μουσουλμάνοι και προβλέπει ότι οι μουσουλμάνοι θα γίνουν μία υπολογίσιμη δύναμη και ότι σύντομα θα ξεπεράσουν τους χριστιανούς στην Ευρώπη.

Δημοσιογράφος Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ

Σααντετ Ορούτς : (21/12/2020) : Γνωρίζετε πως η γυναίκα του (του Γάλλου προέδρου Μακρόν) ήταν η (Μπριζίτ) δασκάλα του. Μένει στο προεδρικό μέγαρο στις Βερσαλλίες.

Συντονίστρια : “Πολύ αμήχανο. Υπάρχει μία πολύ σοβαρή διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, σωστά ; Η σχέση τους άρχισε όταν ο Μακρόν ήταν μικρό παιδί, μαθητής στο γυμνάσιο.

Σααντετ Ορούτς : “Αν κάποιος τότε έκανε καταγγελία, τότε αυτή η γυναίκα θα είχε τιμωρηθεί για παιδοφιλία. Τέλος πάντων καλύτερα να μη μιλήσω για αυτό αφήστε με να κλείσω το θέμα της πρώτης κυρίας. Φαίνεται πως ο Μακρόν κάθε Δευτέρα πηγαίνει στο Μέγαρο Ελυζέ και αναρωτιέται γύρω από ποιο θέμα να κατηγορήσει την Τουρκία αυτή την εβδομάδα, όπως είναι η Συρία, η Λιβύη, η Αρμενία και το Ναγκόρνο Καραμπάχ. Πρόκειται για μία παθολογία του Μακρόν. Αυτός είναι πια θέμα των ψυχιάτρων με τον αντί-ερντογανισμό του. Δημόσια στοχεύει στην Τουρκία αλλά στο παρασκήνιο, επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε το ποσό οι γαλλικές αρχές επιδίωξαν να προωθήσουν τα σχετικά κανάλια ώστε να υπάρξει μία συνομιλία μεταξύ Μακρόν και Ερντογάν.

…..

Καταγγέλλουμε τον αποκεφαλισμό του Γάλλου δασκάλου (Σαμουέλ Παρτί) αλλά σε ένα σύστημα κυβέρνησης με ένα ιστορικό επιχειρήσεων στον κόσμο, όταν βλέπεις το αποτέλεσμα του περιστατικού, εννοώ τις συνέπειες (ο αγώνας της Γαλλίας για την αποτροπή του εξτρεμισμού) που όλοι… Γνωρίζω ότι αυτό που λέω εδώ είναι πολύ διαφορετικό. Πόσοι Ρώσοι και Τσετσένοι υπάρχουν στη Γαλλία. Αυτός ο αποκεφαλισμός δεν έγινε από ένα άτομο από τη Βόρεια Αφρική ,το Μαγκρέμπ, ή την Τυνησία αλλά από ένα Τσετσένο αγόρι. Πιστεύω πως αυτό το περιστατικό στο μέλλον θα είναι αντικείμενο ενός ελέγχου για το τι πραγματικά συνέβη στη Γαλλία. Ήταν εσκεμμένο για την αποδοχή αυτού του απολογισμού, ώστε να ετοιμαστεί το έδαφος για το κυνηγητό των μουσουλμάνων στη Γαλλία. Περίπου 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν στη Γαλλία. Η ορατότητα των μουσουλμάνων και το ζήτημα του να καταστούν δύναμη προσφέρουν μία προοπτική για τη Γαλλία. Ιδιαίτερα αν συγκριθεί ο ρυθμός αύξησης των χριστιανών με τον ρυθμό αύξησης του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Ευρώπη,κατι που είναι πολύ πιο εμφανές στη Γερμανία αλλά ισχύει επίσης και για τη Γαλλία, σε ορισμένες περιοχές ιδιαίτερα στην περιοχή της Αλσατίας, ο μουσουλμανικός πληθυσμός θα φτάσει η και θα περάσει στις επόμενες δεκαετίες, τον αριθμό του χριστιανικού πληθυσμού.

Τουρκικά Νέα

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί