Σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει στην Αυστρία! Πόσο χειρότερα μπορούν να γίνουν τα πράγματα;

Η ανησυχία είναι έκδηλη...

Απίστευτο και όμως συμβαίνει στην Ευρώπη του 2025! Ισλαμιστές influencers ζητούν μποϊκοτάζ των Χριστουγέννων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα συμβουλεύουν τους μουσουλμάνους να μην επισκέπτονται τις χριστουγεννιάτικες αγορές στην Αυστρία.

Η υπουργός Ένταξης, Κλαούντια Πλάκολμ, αντιδρά έντονα και προειδοποιεί για τις συνέπειες για τους νέους και την κοινωνική συνοχή, σύμφωνα με το RT DE.

Σε πολλές πλατφόρμες, οι ιεροκήρυκες διαδίδουν βίντεο και αναρτήσεις στις οποίες προτρέπουν τους μουσουλμάνους να αποφεύγουν τις χριστουγεννιάτικες παραδόσεις. Υποστηρίζουν ότι οι μουσουλμάνοι «δεν έχουν τίποτα να γιορτάσουν εδώ» κατά τη διάρκεια της Advent (περίοδος προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα) και των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, η επίσκεψη σε χριστουγεννιάτικες αγορές ή η συμμετοχή σε παραδοσιακές εορταστικές εκδηλώσεις παρουσιάζεται ως θρησκευτικά απαράδεκτη.

Τα μηνύματα απευθύνονται ειδικά σε νέους που είναι ιδιαίτερα δεκτικοί σε τέτοιου είδους περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα.

Τι θα γίνει αν αργότερα οι μουσουλμάνοι αυξηθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίας καθώς οι Ευρωπαίου δεν κάνουν παιδιά όπως παλιά σε αντίθεση με τους αλλοδαπούς που δηλώνουν πίστη στο Ισλάμ και εισρέουν συνεχώς στην ευρωπαϊκή ήπειρο;

Θα καταφέρουν να εκλέξουν κόμμα που θα διεκδικήσει την κυβερνητική εξουσία; Τι περιμένει τότε την Ευρώπη, αν ήδη υπάρχει προτροπή μη επίσκεψης σε χριστουγεννιάτικες αγορές;

Έτσι θα λυθεί το δημογραφικό;

photo αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί