«ΣΚΟΝΗ» για τα εμβόλια σηκώνει το ΒΙΝΤΕΟ! ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ του Μπουρλά της Pfizer στο Βατικανό!!!

Τι ακριβώς συνέβη – Ρεπορτάζ «ΦΩΤΙΑ»

Γιατί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις το 2020 ο Πάπας Φραγκίσκος συναντήθηκε ιδιωτικά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Albert Bourla στο Βατικανό;

Αναφέρει ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ:

«Σύμφωνα με το “Εθνικό Καθολικό Μητρώο”, ο Πάπας Φραγκίσκος είχε δύο ιδιωτικές άγνωστες συναντήσεις με τον διευθύνοντα  σύμβουλο της pfizer, Albert Burla το 2020.

Αυτές οι συναντήσεις δεν ανακοινώθηκαν από τον Τύπο της Αγίας Έδρας που αγνόησε τα επανειλημμένα αιτήματα επιβεβαίωσης ή άρνησης των συναντήσεων.

Ο εκπρόσωπος της Pfizer, αρνήθηκε επίσης αιτήματα, για επαλήθευση των ισχυρισμών σχετικά  με την συνομωσία συγκάλυψης. Αυτές οι συναντήσεις λέγεται ότι πραγματοποιήθηκαν στις αρχές και τα μέσα του 2020.

Στο τέλος του έτους, το Βατικανό υπέγραψε σύμβαση για την αποκλειστική προσφορά προϊόντων της “Ρfizer Βiointec” στο προσωπικό τους. Έναν χρόνο αργότερα τον Δεκέμβριο του 2021 το Βατικανό έχει πλέον επιβάλει το εμβόλιο της Ρfizer για όλο το προσωπικό και τους επισκέπτες της εκκλησιαστικής πόλης-κράτους και από τις 31 Ιανουαρίου 2022,  θα απαιτείται τριπλός εμβολιασμός για την είσοδο στην επικράτεια του Βατικανού».

Λοιπόν  τι είδους μυστικές συμφωνίες έκανε ο πάπας Φραγκίσκος και  ο Albert Burla; 

Δείτε το βίντεο:

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί