«Το εβραϊκό ίδρυμα Παιδεία εκβίαζε την Σουηδία»

Η Σουηδέζα δημοσιογράφος, Ingrid Carlqvist,

μιλώντας στο Red Ice TV ισχυρίζεται ότι το διαβόητο εβραϊκό Ινστιτούτο Paideia της Barbara Specter που υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση και την πολυπολιτισμικότητα, κατάφερε να πάρει σοβαρή χρηματοδότηση από την Σουηδική κυβέρνηση, καθώς την εκβίαζε με την κατηγορία του αντισημιτισμού.

Όπως τόνιζε η ίδια, οι εβραϊκές οργανώσεις που εδρεύουν στην Σουηδία άρχισαν να κατηγορούν την Σουηδική κεντρική τράπεζα ότι σχετιζόταν με «ναζιστικό χρυσό» που ισχυρίζονται ότι κλέφθηκε από τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου.

Η Στοκχόλμη διεξήγαγε δύο ή τρεις έρευνες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία σε σχέση με τους τους εβραϊκούς ισχυρισμούς.

«Αυτές οι εβραϊκές οργανώσεις δεν το εγκατέλειψαν και η Σουηδική κυβέρνηση αποφάσισε να χορηγήσει στο Paideia 40 εκατομμύρια Σουηδικές κορώνες, περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για να ιδρύσουν το Ινστιτούτο. Όχι για λεηλατημένο χρυσό, γιατί δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο, αλλά «ως χειρονομία» καλής θέλησης».

«Όταν διαπραγματεύονταν με την Σουηδική κυβέρνηση, είπαν στην κυβέρνηση, αν δεν μας δώσετε αυτά τα χρήματα, πίσω μας έχουμε το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και θα πούμε σε όλο τον κόσμο ότι η Σουηδία είναι αντισημιτική χώρα», λέει η Carlqvist, κάπου στο 30ο περίπου λεπτό του βίντεο.

Τα σχόλια δικά σας:

 

Kάντε μας like στο https://www.facebook.com/ELNEWSGR/