Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 9

(μέρος 9ο)

Πρωτόκολλο ένατο

 • 9.1 Καθώς θα εφαρμόζουμε τις αρχές μας, θα πρέπει να προσέξετε τον χαρακτήρα του λαού, ανάμεσα στον οποίο θα βρίσκεστε και θα δράτε. Η γενική και ομοιόμορφη εφαρμογή αυτών των αρχών πριν από την αναμόρφωση της ανατροφής, δεν μπορεί να έχει επιτυχία. Εάν εφαρμόσουμε συνετά τις αρχές μας, μέσα σε μια δεκαετία θα δείτε ότι ακόμη και ο πιο επίμονος χαρακτήρας θα μεταβληθεί και στο τέλος θα έχουμε έναν ακόμη λαό κάτω από την εξάρτησή μας.
 • 9.2 Όταν έρθει η βασιλεία μας το φιλελεύθερο σύνθημά μας “Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα” θα αντικατασταθεί όχι από κάποιο άλλο, αλλά από τις ίδιες τις λέξεις του συνθήματος, που θα τοποθετηθούν στην ίδια σειρά κατά ιδέες. Θα πούμε το δίκαιο την Ελευθερία, το καθήκον της Ισότητας, το ιδεώδες της Αδελφότητας… θα αρπάξουμε τον ταύρο από τα κέρατα…. πραγματικά έχουμε καταστρέψει πια όλες τις κυβερνήσεις εκτός από τη δική μας.
 • 9.3 Στις μέρες μας, αν κάποια κράτη διαμαρτυρηθούν εναντίον μας αυτό γίνεται μετά από κάποια δική μας , εντολή προς αυτά , για να διατηρηθούν κάποια προσχήματα, εξ’ άλλου ο φόβος των Νεφελίμ, μας είναι ακόμη αναγκαίος σαν ιδέα προκειμένου να κυβερνήσουμε τους μικρούς αδελφούς μας.
 • 9.4 Πράγματι δεν υπάρχουν εμπόδια μπροστά μας. Η ανώτατη κυβέρνησή μας θα βρίσκεται σε συνθήκες υπεράνω του νόμου, τις οποίες είναι προσυμφωνημένο να ονομάζουμε με μια λέξη δυνατή και ταυτόχρονα παραστατική. Δικτατορία. Συνειδητά μπορώ να σας πω ότι είμαστε νομοθέτες. Εκδίδουμε δικαστικές αποφάσεις, καταδικάζουμε σε θάνατο, απονέμουμε χάρη, είμαστε έφιποι στο άλογο του αρχιστρατήγου. Είμαστε αποφασισμένοι να κυβερνήσουμε με χέρι σταθερό, γιατί έχουμε να κάνουμε με τα συντρίμια ενός άλλοτε ισχυρού κόσμου, ο οποίος όμως σήμερα είναι υποταγμένος σε μας. Στα χέρια μας κρατούμε υπέρμετρες φιλοδοξίες, ένθερμες απληστίες ανελέητες εκδικήσεις, μνησίκακες έχθρες.
 • 9.5 Από εμάς προέρχεται ο τρόμος που έχει κατακυριεύσει το παν. Στην υπηρεσία μας βρίσκονται άνθρωποι όλων των αρχών και άλλων δογμάτων. Επανορθωτές της μοναρχίας, δημαγωγοί κοινωνιστές, επαναστάτες, και ουτοπιστές. Σε όλους έχουμε αναθέσει και από μία εργασία. Καθένας τους έχει αναλάβει να υποσκάψει και τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ανατρέψει οτιδήποτε έχει μείνει όρθιο. Όλα τα κράτη που υποφέρουν από τέτοιες ραδιουργίες, αναζητούν γαλήνη, και είναι έτοιμα να θυσιάσουν τα πάντα για την ειρήνη. Αλλά δεν θα τους δώσουμε ειρήνη, παρά μόνο αν αναγνωρίσουν φανερά και ταπεινά την υπέρτατη κυβέρνησή μας.
 • 9.6 Ο λαός άρχιζε να κραυγάζει, ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνενόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει οδηγήσει όλους στη διάθεσή μας, διότι το να υποστηρίξει κάποιος μια αντίθετη θέση, ή το να αναλάβει μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήματα, και το χρήμα είναι γνωστό ότι βρίσκεται στα χέρια μας.
 • 9.7 Ίσως η πιθανή συμμαχία του λαού με την τάξη των βασιλέων και των διανοουμένων να αποτελούσε κίνδυνο για τα συμφέροντά μας, αλλά έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να αποτρέψουμε ακόμη και την πιθανότητα ενός τέτοιου ενδεχομένου. Μεταξύ αυτών των δύο δυνάμεων έχουμε αναγείρει ένα ψηλό τείχος στον αμοιβαίο τρόμο. Με αυτόν τον τρόπο η τυφλή δύναμη του λαού μένει στήριγμά μας και είμαστε εμείς αυτοί που την καθοδηγούμε και έτσι μπορούμε να τη διευθύνουμε με ασφάλεια στον σκοπό μας.
 • 9.8 Για να μην μπορεί το χέρι του τυφλού πλήθους να τραβηχτεί από την καθοδήγησή μας, οφείλουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα να ερχόμαστε σε επαφή μαζί του, όχι αυτοπροσώπως, αλλά μέσω των κρόνιων πρακτόρων αδερφών μας.
  Όταν η εξουσία μας αναγνωριστεί, θα συνομιλήσουμε μόνοι μας με τον λαό σε δημόσιες πλατείες και θα τον ενημερώσουμε για τα πολιτικά ζητήματα , με την έννοια που μας είναι αναγκαία.
 • 9.9 Πως να ελέγξει κανείς αυτά που διδάσκονται στα σχολεία των απομακρυσμένων χωριών; Εκείνο όμως που θα πει ο αντιπρόσωπος της κυβέρνησης ή αυτό το ίδιο το πρόσωπο που βασιλεύει θα γίνει αμέσως γνωστό σε όλο το κράτος, διότι θα διαθοθεί αμέσως με την φωνή του λαού.
  Για να μην καταστρέψουμε πρόωρα τα σχολεία των ανθρώπων, τα αγγίξαμε με ένα σοφό τρόπο. Πήραμε στα χέρια μας τα ελατήρια του μηχανισμού τους. Τα ελατήρια αυτά ήταν μέρος μιας ακριβής και αυστηρής τάξης, στην οποία αντικαταστήσαμε με ένα άτακτο σύστημα. Διαβρώσαμε την δικαιοσύνη, τις εκλογές, τον τύπο, τα ΜΜΕ, την ατομική ελευθερία και προπαντός την εκπαίδευση και την ανατροφή, διαβρώσαμε δηλαδή όλες εκείνες τις διαδικασίες που αποτελούν τις προυποθέσεις και τους ακρογονιαίους λίθους, της ελεύθερης ύπαρξης.
 • 9.10 Έχουμε αποκτηνώσει και διαφθείρει την νεολαία των ανθρώπων, παρέχοντας ένα πρότυπο διαπαιδαγώγησης, δικής μας έμπνευσης, το οποίο βασίστηκε σε ψεύτικες αρχές και θεωρίες όπως όλοι γνωρίζουμε.
 • 9.11 Επίσης τους υπάρχοντες νόμους, χωρίς να τους μεταβάλλουμε ουσιαστικά, τους μεταμορφώσαμε χρησιμοποιώντας αντιφατικές μαρτυρίες και πετύχαμε τεράστια αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα αυτά, εκδηλώθηκαν κατ’ αρχήν ως εξής: τα διάφορα σχόλια και οι διατάξεις έχουν αποκρύψει τους νόμους, και μετά τους έχουν καλύψει από τα ίδια τα μάτια των κυβερνήσεων, οι οποίες δεν μπορούν να καταλάβουν μια τόσο περίεργη νομοθεσία.
 • 9.12 Από εδώ προέρχεται η θεωρία του δικαστηρίου της συνειδήσεως. Φοβάστε ένοπλη εξέγερση του κόσμου εναντίον μας; Αυτό θα ήταν πιθανό αν ο κόσμος καταλάβαινε νωρίτερα περί τίνος πρόκειται, αλλά εμείς έχουμε δημιουργήσει στις κρόνιες χώρες που ελέγχουμε ένα τόσο τρομερό σύστημα, ώστε και οι πιο θαρραλέες ψυχές να τρέμουν. Σε λίγο οι οργανώσεις μας θα έχουν εγκατασταθεί σε όλες τις πρωτεύουσες και θα είναι έτοιμες να ανατινάξουν οποιοδήποτε κρατικό συγκρότημα τολμήσει να μας αντισταθεί.
 • 9.13 Να θυμάστε πάντα την αναγκαιότητα των συμβούλων των βασιλέων, των πρωθυπουργών και των υπουργών, που πρακτικά κυβερνούν εφαρμόζοντας τους πολύπλοκους νόμους και τις διατάξεις μας, που αυτοί που κυβερνούν για τα μάτια του κόσμου, ουδέποτε γνωρίζουν.

(συνεχίζεται)

Απο τη σειρά βιβλίων “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ

Δέσπω