Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 7

(μέρος 7ο)
 • 7.1 Αναγκαίο συμπλήρωμα του σχεδίου που εκθέσαμε είναι η αύξηση των εξοπλισμών και του προσωπικού της αστυνομίας. Στα διάφορα κράτη δεν πρέπει να υπάρχουν παρά μόνο <b>μάζες απόρων</b>, και κάποιοι αφοσιωμένοι σε μας εκατομμυριούχοι, αστυνομικοί και στρατιώτες.
 • 7.2 Σε όλη τη Γη πρέπει να δημιουργούμε ταραχές διχόνοιες και μίση. Το όφελος είναι διπλό. Αφενός μεν εξασφαλίζουμε το σεβασμό όλων των χωρών και την από μέρους τους αναγνώριση ότι μπορούμε όποτε θέλουμε να προκαλέσουμε αταξία, ή να αποκαταστήσουμε αντίστοιχα την τάξη. Όλες αυτές οι οι χώρες θα συνηθίσουν να μας θεωρούν αναγκαίο βάρος.
 • 7.3 Αφετέρου οι μηχανοραφίες μας, θα περιπλέξουν όλα τα νήματα που έχουμε στήσει στα υπουργεία των κρατών, τόσο διαμέσου της πολιτικής, όσο και διαμέσου των οικονομικών συμβάσεων και υποχρεώσεων. Για να πεττύχυμε τον στόχο μας, θα πρέπει να αναπτύξουμε μεγάλη πανουργία κατά την πορεία των διαπραγματεύσεων και των διάφορων συμφωνιών. Αυτό θα επιτευχθεί με τον παγκόσμιο έλεγχο του χρήματος μέσω μιας παγκόσμιας τράπεζας, και μέσω ενός οργάνου που θα επιβάλει τους οικονομικούς όρους κάτω από τους οποίους θα χορηγεί η Παγκόσμια Τράπεζα τα δάνεια.
 • 7.4 Αλλά στο επίπεδο της επίσημης γλώσσας, θα ακολουθήσουμε αντίθετη τακτική και θα φανούμε αντίθετοι και συμφιλιωτικοί.
 • 7.5 Με αυτό τον τρόπο οι λαοί και οι κυνερνήσεις των ανθρώπων, θα μας θεωρήσουν σωτήρες και ευεργέτες του ανθρώπινου γένους, εφόσον τους έχουμε συνηθίσει να σκέπτονται με τρόπο που εμείς επιθυμούμε.
 • 7.6 Σε κάθε διεκδίκηση, ή αντίσταση, οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να κηρύξουμε πόλεμο χρησιμοποιώντας τους γείτονες της χώρας που τόλμησε να μας αντιταχθεί και να προβάλλει διεκδικήσεις μη επιθυμητές από εμάς.
 • 7.7 Η μυστικότητα των ενεργειών αποτελεί τον ασφαλέστερο δρόμο για πολιτικές επιτυχίες. Ο λόγος του διπλωμάτη δεν είναι απαραίτητο να συμφωνεί με τις πράξεις του.
  Πρέπει οι κυβερνήσεις των ανθρώπων, να εξαναγκαστούν να ενεργούν σύμφωνα με το σχέδιό μας, και το οποίο ήδη έχουμε εκθέσει διεξοδικά, και το οποίο είναι έτοιμο προς εφαρμογή.
 • 7.8 Η κοινή γνώμη αποτελεί πολύ σημαντική βοήθεια στην εκπλήρωση των σχεδίων μας, γιατί ο τύπος ήδη την έχει προσανατολίσει στις επιθυμητές για εμάς κατευθύνσεις. Έχει δηλαδή φροντίσει ο τύπος και τα ΜΜΕ να οδηγήσουν την κονή γνώμη μυστικά στα χέρια μας. Πράγματι ο τύπος και τα ΜΜΕ , εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις, βρίσκεται στα χέρια μας και εξυπηρετεί τους σκοπούς μας.
 • 7.9 Συγκεφαλαιώνοντας το σύστημά μας για την υποταγή των κυβερνήσεων της Γης, θα λέγαμε σε κάποιον που θα τολμούσε να μας αντισταθεί θα δείξουμε τη δύναμή μας χρησιμοποιώντας πρακτικές και διαδικασίες τρόμου. Σ’αυτό θα βοηθήσει και το ότι τα όργανά μας θα είναι άτομα μεμπτά και εκβιάζοντάς τα, θα κάνουν ότι θέλουμε.
 • 7.10 Πρέπει επίσης όλοι οι κυβερνώντες να είναι φανερά ανίκανοι. Αυτό επιφέρει δύο οφέλη. Αφ’ ενός μεν θα κάνουν τα πάντα ότι τους λέμε άμεσα ή έμμεσα, αφού δεν θα έχουν άποψη και θα πανικοβάλλονται, αφ’ ετέρου δε, θα καταλαβαίνουν οι λαοί ότι υπάρχουν πίσω από τους ανίκανους κρυμμένα αφεντικά και θα αποδεχθούν την αναγκαιότητα της ύπαρξής μας.

(συνεχίζεται)

Απο τη σειρά βιβλίων “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ

Δέσπω