Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 3

μέρος 3ο

Πρωτόκολλο Τρίτο

3.1 Ο κύκλος του συμβολικού όφεως που παριστάνει τον κρόνιο λαό μας πολύ σύντομα θα κλείσει, εφόσον βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου μας. Και όταν ο κύκλος αυτός κλείσει όλα τα κράτη της Γης που θα βρεθούν σε αυτόν δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ξεφύγουν.
3.2 Πολύ σύντομα η πραγματική πλάστιγγα θα ανατραπεί, εφόσον έχουμε δουλέψει τόσο σκληρά για την ανατροπή της. Οι άνθρωποι ακόμα εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι στέρεα κατασκευασμένα τα πολιτικά τους σχήματα, όπως ήταν η εξουσία των Ελ. Αλλά τόσο οι βασιλείς, όσο και ο λαός κατευθύνονται από αντιπροσώπους, οι οποίοι φέρνονται ανεύθυνοι παρασυρόμενοι από την ανεξέλεγκτη δίψα τους για εξουσία. Όμως εξουσία εχουμε τάξει σε όλες τις φιλελεύθερες τάσεις για ανεξαρτησία, και έχουμε ενθαρρύνει για το σκοπό αυτό όλες τις δυνάμεις, έχουμε δηλαδή εξοπλίσει όλα τα κόμματα, και έχουμε επίσης καταστήσει την εξουσία στόχο όλων των φιλόδοξων.
3.3 Έχουμε μετατρέψει τα κράτη σε κονίστρες, στα οποία αναπτύσσονται πολιτικές διαμάχες και σύντομα οι αταξίες και οι χρεωκοπίες, θα εμφανιστούν παντού. Θρασείς δημοσιογράφοι επιτίθενται καθημερινά κατά του κυβερνητικού προσωπικού, φλύαροι έχουν μεταβάλει τις συνεδρίες των κοινοβουλίων και τις διοικητικές συγκεντρώσεις σε ρητορικές παλαίστρες, όπου αναπτύσσεται η πιο αποτελεσματική δημαγωγία. Οι καταχρήσεις εξουσίας θα ετοιμάσουν την πτώση όλων των πολιτευμάτων και όλα θα ανατραπούν από την οργή του μαινόμενου πλήθους. Η εξουσία των Ελλήνων έτσι θα εξασθενήσει παντού.
3.4 Οι λαοί είναι δεσμευμένοι στη βαριά εργασία και το άγχος της επιβίωσης περισσότερο από όσο τους δέσμευε στο παρελθόν η αιχμαλωσία και η δουλεία στα γκέτο των Νεφελίμ. Τα δίκαια που έχουμε εγγράψει στις νομοθεσίες των κρατών παρ’ όλο που αναφέρονται στην προάσπιση των δικαιωμάτων του λαού είναι απολύτως εικονικά, όλα αυτά τα υποτιθέμενα δίκαια του λαού δεν υπάρχουν παρά μόνο στην φαντασία και δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.
Για σκεφτείτε τι μπορεί να σημαίνει για τον άπορο εργάτη το δικαίωμα που δίνεται στον φλύαρο να λέει κάθε είδους φλυαρία ή το δικαίωμα των εφημερίδων να γράφουν ένα σωρό ανοησίες για σοβαρά πράγματα, τη στιγμή που ο ίδιος δεν εισπράττει παρά μόνο τα άθλια ψίχουλα που του ρίχνουμε ως ατάλλαγμα για την ευνοική του ψήφο;
Τα δημοκρατικά δίκαια είναι πικρή ειρωνία και αφαιρούν κάθε εγγύηση ασφαλούς και σταθερού κέρδους, ενώ ταυτόχρονα οδηγούν τους εργάτες σε ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση από τους πατρώνους και τους διάφορους συντρόφους τους. Πρέπει να προωθήσουμε τις δυναμικές διαδηλώσεις σαν μέσο εκτόνωσης του πλήθους. Στην πράξη οι ενέργειες αυτές, ουδόλως μας αγγίζουν, αντίθετα βρίσκουμε τα βίαια αισθήματα πολύ αναζωογονητικά.
3.5 Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία που ήταν η προστάτιδά του και φυσική τους τροφός, και τώρα μετά την καταστροφή της ο λαός έπεσε στον ζυγό καιροσκόπων και λωποδυτών που πλούτισαν σε βάρος του και οι οποίοι τον καταπιέζουν ανελέητα.
3.6 Εμείς όμως θα εμφανιστούμε σαν ελευθερωτές του εργάτη από τον ζυγό και όταν θα του προτείνουμε να μπεί στις τάξεις των κρονίων, τους οποίους υποστηρίζουμε πάντοτε με το πρόσχημα της αλληλεγγύης, είναι βέβαιο ότι οι περισσότεροι θα ακολουθήσουν το πρόσταγμα. Το συμφέρον μας έγκειται στην μακροχρόνια πείνα και στην αδυναμία του εργάτη, γιατί όλα αυτά τον υποδουλώνουν στην θέλησή μας και δεν έχει ούτε τη δύναμη, ούτε την ενεργητικότητα να μας αντισταθεί. Η πείνα δίνει στο κεφάλαιο για τον εργάτη περισσότερα δικαιώματα από όσα αποκτούσε η αριστοκρατία από τη μοναρχική και νόμιμη εξουσία.
Χειριζόμενοι τα πλήθη με την αθλιότητα και το φθονερό μίσος που η πείνα παράγει, τα χρησιμοποιούμε για να συντρίψουμε όσους αντιστέκονται στους σκοπούς μας. Όταν η πείνα εκ των πραγμάτων υποχωρήσει επειδή θα είναι πιθανό να προκαλέσει εξεγέρσεις, θα την αντικαταστήσουμε με το άγχος πληρωμής των δόσεων των δανείων που μαζικά θα χορηγήσουμε, και επικουρικά θα ρίξουμε τη διάθεση για κοινωνικούς αγώνες και επαναστάσεις σπείροντας παγκόσμια ιώσεις με τη βοήθεια της βιοτεχνολογίας μας.
3.7 Οταν θα έρθει ο καιρός για τον παγκόσμιο ηγεμόνα τα ίδια αυτά χέρια θα σαρώσουν οτιδήποτε θα μπορούσε να του σταθεί εμπόδιο.
3.8 Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει να ακολουθούν τα δικά μας σχηματοποιημένα πρότυπα επιστημονικής σκέψης. Έτσι δεν βλέπουν την επείγουσα ανάγκη να εφαρμόσουν ότι θα εφαρμόσουμε εμείς όταν θα έρθουμε στην εξουσία. Εμείς θεωρούμε ήδη ότι από τα σχολεία θα πρέπει οι άνθρωποι να διδάσκονται τη μόνη αληθινή επιστήμη η οποία απαιτεί τη διαίρεση των ανθρώπων σε κλάσεις και διαφορετικές καταστάσεις. Είναι αναγκαίο να γνωρίζει κανείς ότι η ισότητα είναι αδύνατη, εφόσον η ανισότητα είναι δεδομένη μεταξύ των ανθρώπων, τόσο σε επίπεδο ικανοτήτων, όσο και στο επίπεδο προορισμού του καθενός. Για παράδειγμα, η ευθύνη κάποιου που με με τις πράξεις του εκθέτει και θέτει σε κίνδυνο ολόκληρη τάξη ανθρώπων, δεν είναι ίδια με την ευθύνη εκείνου που με τις πράξεις του προσβάλει μόνο την τιμή του.
3.9 Η αληθινή επιστήμη της γνώσης των διαφορών των κοινωνικών τάξεων, η οποία είναι άγνωστη στους ανθρώπους επιτάσσει την διατήρηση της ανισότητας μεταξύ των ανθρώπων, και επιβεβαιώνει τη στενή σχέση μεταξύ εργασίας και κοινωνικής θέσης, εφόσον υπάρχει αναλογία μεταξύ της ανατροφής και της εργασίας. Μελετώντας την επιστήμη αυτή, οι λαοί θα υπακούν με τη θέλησή τους στις εξουσίες και στις θεσπισμένες από αυτές κοινωνικές τάξεις. Σήμερα όμως, έτσι όπως εμείς έχουμε διαστρέψει τα νοήματα, ο λαός πιστεύοντας τυφλά στον έντυπο λόγο, εχθρεύεται όλες αυτές τις καταστάσεις που θεωρεί ανώτερές του και τις οποίες αργότερα, όταν θα έρθει η ώρα της δικής μας εξουσίας, θα εξαναγκαστεί να αποδεχθεί.
3.10 Για την ώρα η έχθρα αυτή θα μεγαλώσει λόγω της οικονομικής κρίσης, η οποία σύντομα θα σταματήσει την κίνηση του χρηματιστηρίου και της βιομηχανίας, και όταν με τη δύναμη του χρυσού που κατέχουμε δημιουργήσουμε μια γενικευμένη και ολοκληρωτική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσουμε πλήθη εργατών στους δρόμους όλων των χωρών της Γης. Τα πλήθη θα αρχίσουν να χύνουν το αίμα εκείνων που φθονούν λόγω της αμάθειά τους και θα λεηλατήσουν τα υπάρχοντά τους. Δεν θα πειράξουν τις δικές μας περιουσίες γιατί εμείς θα γνωρίζουμε τη στιγμή της επίθεσης και θα έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα.
3.11 Ξεκινήσαμε με κάποιες διαπιστώσεις οι οποίες επαληθεύτηκαν από τα γεγονότα. Διαπιστώσαμε ότι η πρόοδος θα υπέτασσε όλους τους ανθρώπους στην κυριαρχία του λογικού, και πιστεύουμε στη συνέχεια ότι ο δικός μας δεσποτισμός θα χρησιμοποιηθεί για να καταπραύνει τις πολιτικές ταραχές, ενώ η αυστηρότητα θα εξολοθρεύσει την φιλελευθερία όλων των νομοθεσιών. Ο κάθε λαός μέσα από τις παραχωρήσεις και τις φιλοφρονήσεις που του εξασφάλισε ο φιλελευθερισμός, πίστεψε ότι ήταν πραγματικά κυρίαρχος και ρίχτηκε στο παιχνίδι της εξουσίας. Όταν άρχισε να προσκρούει στα πρώτα εμπόδια, άρχισε να αναζητά νέο αρχηγό, αντί να επιστρέψει στον προηγούμενο αρχηγό του, καταθέτοντας με αυτή του την κίνηση όλες τις εξουσίες του στα πόδια μας. Θυμηθείτε τον ξεσηκωμό των Ελ εναντίον των Νεφελίμ, ο οποίος ήταν εξ’ ολοκλήρου έργο μας, τα μυστικά της προπαρασκευής του είναι όλα γνωστά. Από τότε οδηγούμε τους πάντες από την μία πλάνη στην άλλη, για να απαρνηθούν ακόμη και εμάς προς όφελος του βασιλιά μας, τον οποίο ετοιμάζουμε για τον κόσμο.
3.12 Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι, διότι όταν μας επιτίθεται κάποιος, μας υπερασπίζονται όλοι οι άλλοι. Εκείνο που πραγματικά ευνοεί την ανεξαρτησία μας και διευκολύνει σε αφάνταστο βαθμό τις κινήσεις μας είναι η ατελείωτη δειλία των λαών, οι οποίοι είναι άσπλαχνοι απέναντι στην αδυναμία και τα λάθη, αλλά τρομερά ανεκτικοί και επιεικείς απέναντι στα εγκλήματα. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ανεχθούν τις αντιφάσεις της ελευθερίας, ενώ είναι υπομονετικοί μέχρι μαρτυρίου ενώπιον της βίας, ανέχονταν από τους Ελ τις καταχρήσεις τους, ενώ θα αποκεφάλιζαν τους ανθρώπους βασιλείς για πολύ μικρότερες οικονομικές ατασθαλίες. Με μια πρώτη ματιά είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς ένα τέτοιο φαινόμενο ασυνέπειας της συμπεριφοράς των λαικών μαζών απέναντι σε γεγονότα, που έχουν ουσιαστικά την ίδια φύση.
3.13 Όμως το φαινόμενο αυτό μπορεί να εξηγηθεί, αν εξετάσουμε από πιο κοντά τις υποσχέσεις και τη συμπεριφορά των Ελ. Λέγανε κρυφά στο λαό ότι οι βλάβες που προξενούν έχουν σαν απώτερο σκοπό την εξασφάλιση των συμφερόντων της ευτυχίας των λαών. Και ο λαός, ο οποίος καταδικάζει τους δίκαιους και αθωώνει τους ένοχους πείθεται όλο και περισσότερο ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε του αρέσει καταστρέφοντας κάθε σταθερότητα και δημιουργώντας αταξία σε κάθε βήμα. Η λέξη ελευθερία κινεί την πάλη μέσα στις ανθρώπινες κοινωνίες ενάντια σε κάθε εξουσία, ενάντια σε κάθε δύναμη ακόμη και ενάντια στην δύναμη του ίδιου του Θεού.
3.14 Εμείς μετά την τελική επικράτηση μας θα απαλείψουμε από το ανθρώπινο λεξιλόγιο κάθε αναφορά σε αυτή τη λέξη και στα οποιαδήποτε παράγωγά της για να πάψουν να μεταβάλλονται οι άνθρωποι σε άγρια θηρία, καθώς θα μάχονται για αυτήν. Βέβαια μπορούμε να αποκοιμίζουμε και να ελέγξουμε τα θηρία αυτά ποτίζοντάς τα αίμα, γιατί αν δεν ποτιστούν με αίμα, τα θηρία αυτά δεν κοιμούνται, αλλά εξακολουθούν να παλεύουν.

(συνεχίζεται)

Απο τη σειρά βιβλίων “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ

Δέσπω