Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 24

Πρωτόκολλο Εικοστό Τέταρτο

 • 24.1 Τώρα θα εξετάσω ένα ένα χωριστά τα μέτρα με τα οποία θα εξασφαλιστεί η συνέχεια της δυναστειακής ρίζας του βασιλιά μας. Οι ίδιες αρχές που μέχρι σήμερα έδωσαν τη δυνατότητά μας στους σοφούς μας να διευθύνουν τις παγκόσμιες υποθέσεις, θα μας οδηγήσουν ξανά στην πραγματοποίηση του σκοπού μας, που είναι ο έλεγχος της σκέψης ολόκληρης της οικουμένης.
  24.2 Πάρα πολλά μέλη της φυλής του Κρόνου θα προετοιμάζουν τους μελλοντικούς βασιλιάδες και τους διαδόχους τους, εκλέγοντάς τους όχι εξαιτίας του κληρονομικού τους δικαιώματος, αλλά λόγω εξαιρετικών δυνατοτήτων τους. Πολλοί μάλιστα θα νομίσουν ότι αυτοί θα δώσουν το σάρκινο δοχείο για την ενσάρκωση του Υιού μου και βασιλιά της παγκόσμιας διοίκησης μας.
  Θα είναι όμως ο ίδιος ο Δημιουργός που θα προστατεύσει τον ένα και μοναδικό βασιλιά μας, χρησιμοποιώντας τον προφητευμένο μισητό εχθρό μας τον μιαρό πολέμαρχό του. Αυτόν πρέπει να εξοντώσουμε με κάθε τρόπο, εδώ, ή αλλού.
  Όσοι πάντως ασκούν διοίκηση θα μυούνται στα απόκρυφα μυστικά της πολιτικής στα σχέδια της κυβέρνησης, με τον όρο πάντοτε να μην αποκαλύπτουν σε κανένα τα μυστικά αυτά. Σκοπός μας είναι να γνωρίσει όλος ο κόσμος ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν πρέπει να εμπιστευτεί σε μη μυημένους τα μυστικά της τέχνης της.
  24.3 Μόνο σε μυημένους θα διδαχθεί εφαρμογή των πολιτικών σχεδίων, η γνώση μας που κατακτήθηκε από εμπειρία χιλιάδων ετών, οι παρατηρήσεις μας πάνω στους πολιτικοοικονομικούς και κοινωνικούς νόμους, το πνεύμα των νόμων που η ίδια η φύση έχει θεσπίσει ακλόνητα, για να ρυθμίσει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων.
  24.4 Οι άμεσοι διάδοχοι συχνά θα αποκλείονται από το θρόνο αν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους δείξουν επιπολαιότητα, μαλθακότητα και άλλες ολέθριες για την εξουσία ιδιότητες, οι οποίες θα τους κάνουν ανίκανους για το βασιλικό αξίωμα.
  24.5 Μόνο εκείνοι οι οποίοι θα είναι απόλυτα ικανοί να διοικήσουν στιβαρά και εκείνοι που θα είναι άκαμπτοι μέχρι σκληρότητας, θα αναλάβουν τα ηνία από τους σοφούς μας.
  24.6 Σε περίπτωση ασθένειας η οποία θα προξενούσε εξασθένηση της θέλησης, οι βασιλιάδες πρέπει σύμφωνα με τον νόμο να παραδώσουν τα ηνία της κυβέρνησης σε άλλα χέρια πιο ικανά.
  24.7 Τα σχέδια της δράσης του βασιλιά, τόσο άμεσα και τα απώτερα, θα είναι άγνωστα ακόμα και σ’εκείνους που θα έχουν αξίωμα του πρώτου συμβούλου.
  24.8 Στο πρόσωπο του βασιλιά, ο οποίος χάρη στην ακλόνητη θέλησή του, θα είναι κύριος του εαυτού του και της ανθρωπότητας όλοι θα πιστεύουν ότι βλέπουν το πεπρωμένο με τους άγνωστους δρόμους του. Κανείς δεν θα γνωρίζει τι θέλει να πετύχει και γι’ αυτό κανείς δεν θα τολμά να στέκεται στο δρόμο του.
  24.9 Εννοείται ότι θα πρέπει , η ευφυία του βασιλιά να αναταποκρίνεται στα σχέδια της κυβέρνησης που τον επέλεξε. Γι’ αυτό δεν θα ανεβαίνει στο θρόνο, παρά μόνο αφού δοκιμαστεί από τους σοφούς για τους οποίους μιλήσαμε.
  Για να γνωρίζει και να αγαπά ο λαός το βασιλιά του, είναι αναγκαίο να έρχεται σε επαφή με τους υπηκόους του στις δημόσιες πλατείες. Η συμπεριφορά του βασιλιά μας θα οδηγήσει στην ένωση αυτών των δύο δυνάμεων, της βασιλικής και λαικής, τις οποίες σήμερα έχουμε διαχωρίσει μ’ ένα αγεφύρωτο χάσμα φόβου και τρόμου.
  24.10 Αυτή η τρομοκρατία μας ήταν απαραίτητη κάθε φορά που επιθυμούσαμε τον έλεγχο, τη διάλυση ακι το χωρισμό της ανθρώπινης βασιλικής εξουσίας από τη λαική δύναμη.
  24.11 Ο βασιλιάς των κρόνιων δεν πρέπει να υποτάσσεται στα πάθη του, και κυρίως στην ηδυπάθεια. Δεν πρέπει να επιτρέψει ούτε στο ελάχιστο στα κτηνώδη ένστικτα να επιβληθούν στο πνεύμα του. Η ηδυπάθεια επηρεάζει τις πνευματικές ιδιότητες και τη διαύγεια της αντίληψης, στρέφοντας τη σκέψη πρός το χειρότερο και πιο ζωώδες μέρος της ανθρώπινης ενέργειας.
  24.12 Ο στύλος της ανθρωπότητας θα ενσαρκωθεί στο πρόσωπο του οικουμενικού άρχοντα της αγίας γενιάς του Κρόνου, ο οποίος θα θυσιάζει όλες τις ατομικές του ορέξεις γαι το λαό του. Ο ηγέτης μας και υιός μου πρέπει να είναι παραδειγματικά άμεμπτος.
  24.13 Όλα όσα είπαμε ως τώρα έχουν μεταξύ των ανθρώπων <b>έναν αντίπαλο, τους Έλληνες. Αφού τους καταστρέψουμε με πόλεμο, θα πρέπει να τους κάνουμε να ξεχάσουν τη “θεία” καταγωγή τους από τους Ελ, να ξεχάσουν τον Θεό, και να ξεχάσουν τη γλώσσα που μιλούν, επειδή περιέχει κώδικες αφύπνισης του Ιχώρ.
  24.14 Τα σχέδιά μας πρέπει και μπορούν να εφαρμοστούν τώρα, αλλά εφόσον χρειαστεί αναλλοίωτα και στο μέλλον.

(συνεχίζεται)

Από τη σειρά βιβλίων “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ

Δέσπω