Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 23

Πρωτόκολλο Εικοστό Τρίτο
  • 23.1 Για να συνηθίσουν οι λαοί στην υπακοή, πρέπει να τους εξασκήσουμε στη μετριοφροσύνη και να ελαττώσουμε συνεπώς την παραγωγή των αντικειμένων πολυτελείας.
    Μέσα από αυτό θα βελτιώσουμε τα διεφθαρμένα ήθη ανταγωνιζόμενοι την πολυτέλεια. Θα επανιδρύσουμε τη μικρή βιομηχανία, η οποία θα μειώσει τα ιδιωτικά κεφάλαια των εργοστασιαρχών. Το ίδιο επιβάλλεται επίσης και διότι οι μεγάλοι εργοστασιάρχες είναι αλήθεια ότι διευθύνουν συχνά, χωρίς να το αντιλαμβάνονται, το πνεύμα των μαζών εναντίον της κυβέρνησης. Λαός που ασχολείται με την μικρή βιομηχανία δεν γνωρίζει τις απεργίες, είναι προσηλωμένος στην υφιστάμενη τάξη, και συνεπώς και στην ισχύ της Αρχής. Η απεργία είναι το πιο επικίνδυνο πράγμα για την κυβέρνησης. Για εμάς ο ρόλος της θα λήξει αμέσως μολις η εξουσία έρθει στα χέρια μας. Η μέθη θα απαγορευθεί με νόμους και θα τιμωρείται ως έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας, εφόσον οι άνθρωποι όταν κατακυριεύονται από αυτή κάτω από την επίδραση του οινοπνεύματος μεταμορφώνονται σε κτήνη.
  • 23.2 Οι υπήκοοι, επαναλαμβάνω και πάλι, υπακούουν τυφλά σε ένα στιβαρό χέρι εντελώς αναξάρτητο απ’ αυτούς, στο οποίο βλέπουν ένα ξίφος για την υπεράσπισή τους και ένα στήριγμα εναντίον των κοινωνικών ρευμάτων. Ποιά η ανάγκη να βλέπουν το πρόσωπο του βασιλιά τους μια αγγελική ψυχή ή την αγιότητα των Ελοχίμ; Οφείλουν να διακρίνουν σ’ αυτόν την προσωποποίηση της ισχύος και της δύναμης.
  • 23.3 Αυτός ο άρχοντας θα πάρει τη θέση των κυβερνήσεων που υπάρχουν σήμερα, οι οποίες θα σέρνουν την ύπαρξή τους μέσα στις αποθαρρημένες από εμάς κοινωνίες, οι οποίες απαρνήθηκαν ακόμη και αυτή τη δύναμη του Θεού και στους κόλπους των οποίων υψώνεται παντού το πυρ της αναρχίας μετά την αναχώρηση των Ελοχίμ, ενώ Αυτός οφείλει πριν από κάθε άλλο να κατασβήσει την αδηφάγο αυτή φλόγα. Αυτή είναι η αιτία για την οποία θα υποχρεωθεί να καταδικάσει σε θάνατο αυτές τις κοινωνίες, ακόμη κι αν οφείλει να τις πνίξει στο ίδιο τους το αίμα, για να αναστήσει με τη μορφή στρατιάς οργανωμένης κανονικά, και η οποία αγωνίζεται ευσυνείδητα ενάντια σε κάθε μόλυνση ικανή να μολύνει το κρατικό σώμα.
  • 23.4 Ο εκλεκτός αυτός μου υιός εκλήθη άνωθεν για να θραύσει τις ασύνδετες δυνάμεις, αυτές που κινούνται βάσει ενστίκτου και όχι λογικής, βάσει της κτηνωδίας και όχι του ανθρωπισμού. Αυτές οι δυνάμεις ήδη θριαμβεύουν, λεηλατούν και προβαίνουν σε κάθε είδους βιοπραγίες με το πρόσχημα της ελεύθερίας και του δικαίου. Αυτές κατέστρεψαν κάθε τάξη στην κοινωνία, για να υψώσουν πάνω στα ερείπιά το θρόνο του βασιλιά μας.
    Τότε θα χρειαστεί να τους αππομακρύνουμε από το δρόμο, στον οποίο δεν πρέπει να υπάρχει ούτε το παραμικρό εμπόδιο.
  • 23.5 Θα μπορέσουμε τότε να πούμε στους λαούς: ευχαριστείτε τον Σαμαέλ και υποκλιθείτε μπροστά σε κείνον ο οποίος φέρει στο πρόσωπό του την σφραγίδα της προχρίσεως προς την οποία αυτός ο ίδιος ο Σαμαέλ καθοδήγησε στον αστέρα του, ώστε να μην μπορεί άλλος εκτός από αυτόν, να σας απελευθερώσει από όλες τις δυνάμεις και από όλα τα δεινά.

(συνεχίζεται)

Από τη σειρά βιβλίων “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ

Δέσπω