Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 2

(μέρος 2ο)

Πρωτόκολλο Δεύτερο

 • 2.1 Κύριος στόχος μας είναι η εξάλειψη της έννοιας του έθνους και των εθνικών δικαίων.
  Γι’αυτό τους άρχοντες θα τους εκλέγουμε εμείς από τις τάξεις των λαών ανάλογα με το δουλικό τους χαρακτήρα. Οι άνθρωποι αυτοί θα είναι βεβαίως ακατάλληλοι για τη διακυβέρνηση της χώρας τους, και έτσι εύκολα θα γίνουν πιόνια στα χέρια των σοφών συμβούλων μας, οι οποίοι από την παιδική τους ηλικία έχουν εκπαιδευτεί στο χειρισμό των υποθέσεων ολόκληρου του κόσμου. Οι πληροφορίες από τα πολιτικά μας σχέδια, από την πείρα της ιστορίας και από την μελέτη όλων των αξιοσημείωτων γεγονότων θα διοχετεύονται από το ακοίμητο σύστημα των αγγέλων μου μόνο στη δική μας αρχή και εξουσία, ενώ οι εικονικές κυβερνήσεις των ανθρώπων και κυρίως των Ελλήνωνθα φαντάζουν τυφλές μπροστά μας.
 • 2.2 Για μας είναι απαραίτητο οι πόλεμοι να μη δίνουν εδαφικά αποτελέσματα, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθεί η μεταφορά του πολέμου στο οικονομικό επίπεδο, και μόνο έτσι θα αρχίζουν να συνειδητοποιούν τη δύναμη της οικονομικής υπεροχής μας και οι εμπλεκόμενοι εμπόλεμοι θα βρεθούν στη διάθεση των κρόνιων πρακτόρων μας και κυρίως των Ναχρμπέν που έχουν μύρια μάτια και κανένα σύνορο δεν τους σταματά .
 • 2.3 Τότε επαναλαμβάνω ξανά, ότι τα διεθνή μας δίκαια θα απαλείψουν τα εθνικά δίκαια και θα κυβερνήσουν τους λαούς βασιζόμενοι στο αστικό δίκαιο, το οποίο θα είναι και το μόνο που θα ρυθμίσει τις σχέσεις των υπηκόων μεταξύ τους αντικαθιστώντας με αυτό τον τρόπο το προηγούμενο εθνικό δίκαιο.
 • 2.4 Η πείρα της ιστορίας, η προηγούμενη γνώση και ερμηνεία σημαντικών ιστορικών γεγονότων θα εξασφαλίσει την επιτυχία των σχεδίων μας.
 • 2.5 Οι άνθρωποι καθώς θα οδηγούνται σε αμερόληπτες κρίσεις και παρατηρήσεις των ιστορικών φαινομένων, επηρεάζονται από μια θεωρητική ρουτίνα η οποία είναι απολύτως αναποτελεσματική. Μπορούν να διασκεδάσουν για κάποιο ικανό χρονικό διάστημα ή ακόμη και να ζήσουν με τις αναμνήσεις των κατορθωμάτων τους, μπορούμε ακόμη να τους αφήσουμε να πιστέψουν στην εμπνευσμένη από εμάς σπουδαιότητα των διάφορων επιστημονικών νόμων και θεωριών. Εμείς θα εξακολουθήσουμε να ενισχύουμε μέσω των δημοσιογράφων, την τυφλή πεποίθησή τους σε αυτούς τους νόμους και ενώ οι άνθρωποι μέσω των διανοουμένων τους θα καυχιόνται για τις γνώσεις τους θα ενεργοποιούν όλα τα διδάγματα της επιστήμης που πράκτορές μας έχουν συλλέξει για να καθοδηγούν και να ποδηγετούν τα πνεύματα των ανθρώπων σε εκείνες τις κατευθύνσεις που μας είναι απολύτως αναγκαίες.
 • 2.6 Οι διαβεβαιώσεις μας αυτές είναι απολύτως βάσιμες, αρκεί να παρατηρήσετε τις επιτυχίες των διαφόρων θεωριών και πολιτικών συστημάτων που κατά καιρούς προτείναμε, για αυτοδιοίκηση των ανθρώπων σε περίπτωση απόσυρσης των Ελ. Για μας είναι προφανής η δηλητηριώδης επιρροή όλων αυτών των τάσεων.
 • 2.7 Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδέες και τις νεωτεριστικές τάσεις των λαών, αποφεύγουμε τα λάθη στην πολιτική και διοίκηση των υποθέσεων. Το σύστημά μας δηλαδή μπορεί και πρέπει να διατεθεί με διαφορετικούς τρόπους στους διάφορους λαούς, έτσι ώστε τα μέρη του συστήματος να προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες του κάθε λαού, και να εξασφαλίζεται η επιθυμητή για εμάς αποδοχή τους. Είναι φανερό ότι το σύστημά μας μπορεί να πετύχει μόνο αν η πρακτική εφαρμογή του στηρίζεται στα αποτελέσματα του παρελθόντος, τα οποία συνεχώς θα συγκρίνονται με το παρόν.
 • 2.8 Τα νέα κράτη είχαν στα χέρια τους μια μεγάλη δημιουργική δύναμη, τον τύπο. Γενικά μιλώντας ο τύπος ενσαρκώνει την ελευθερία του λόγου και προορισμός του είναι να γνωστοποιεί τα παράπονα του λαού, να υποδεικνύει τις απαιτήσεις του και τις προσδοκίες του, να δίνει φωνή στους δυσαρεστημένους και να προτείνει λύσεις. Τα κράτη όμως φάνηκαν ιδιαίτερα ανίκανα να χειριστούν και να εκμεταλλευτούν τη δύναμη αυτή και όπως ήταν φυσικό, η δύναμη περιήλθε στον έλεγχό μας. Χρησιμοποιήσαμε την ενέργεια αυτή για να αυξήσουμε την επιρροή μας και να μεταδώσουμε τις ιδέες μας παραμένοντας αφανείς. Χάρη σε αυτήν συσσωρεύσαμε χρυσό θυσιάζοντας βέβαια πολλούς δικούς μας και όπως καταλαβαίνεται κάθε δικός μας που θυσιάστηκε αξίζει μυριάδες ανθρώπους ενώπιον του κρόνιου δικαίου.
 • 2.9 Το μεγαλύτερο πρόβλημα θα παρουσιάσουν οι περιοχές που ελέγχονται από τους Έλληνες. Εκείνο που τους διαφοροποιεί δεν είναι τόσο η αηδιαστική βιολογική τους μετάλλαξη σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους, όσο η αρχηγική νοοτροπία που κληρονόμησαν από τους προπατορές τους Ελ.

(συνεχίζεται)

Από τη σειρά βιβλίων “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ

Δέσπω