Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 14

(μέρος 14ο)

Πρωτόκολλο Δέκατο Τέταρτο

  • 14.1 Όταν θα έρθει η βασιλεία μας, δεν θα αναγνωρίσουμε την ύπαρξη άλλης θρησκείας εκτός από αυτήν που οδηγεί στην δικαίωσή μας και την αποκατάστασή μας στην αρχηγία του σύμπαντος, με την οποία συνδέεται η μοίρα μας. Εμείς είμαστε ο εκλεκτός του λαός μέσω του οποίου η ίδια η μοίρα ενώνεται με τα πεπρωμένα και τις τύχες του κόσμου.
  • 14.2 Γι’αυτό ακριβώς πρέπει να καταστρέψουμε κάθε πίστη. Εάν οι μεθοδεύσεις μας αυτές γεννούν τους σύγχρονους άθεους, αυτή η μεταβατική κατάσταση δεν θα παρενοχλήσει τις προθέσεις μας, αλλά θα χρησιμεύσει σαν παράδειγμα στις μέλλουσες γενιές, οι οποίες θα καταλάβουν τα κηρύγματά μας.
  • 14.3 Το στωικό σύστημα της θρησκείας μας, που με τόσο επιτήδειο τρόπο συλλάβαμε, θα οδηγήσει στην κατάκτηση όλων των λαών και θα μας βοηθήσει να αποκαλύψουμε την απόκρυφη αλήθεια της, στην οποία θα βασιστεί και όλη η αναμορφωτική της δύναμη. Τότε με κάθε ευκαιρία θα δημοσιεύσουμε άρθρα και θα συγκρίνουμε το σωτήριο πολίτευμα με τα πολιτεύματα του παρελθόντος, όπως αυτά των Ελ και των Ελοχίμ, που οδήγησαν τους ανθρώπους στην καταστροφή.
  • 14.4 Τα πλεονεκτήματα της ειρήνης που θα έχουν επιτευχθεί μετά από τις μακροχρόνιες ταραχές, θα αποκαλύψουν τον ευεργετικό χαρακτήρα της κυριαρχίας μας, ενώ ταυτόχρονα θα περιγράφουμε με τα μελανότερα χρώματα τα σφάλματα των διοικήσεων των Ελ και των Ελοχίμ. Θα δημιουργήσουμε μια τόσο μεγάλη απέχθεια για αυτά τα συστήματα, ώστε οι λαοί να προτιμήσουν την ησυχία της δουλείας από τα δικαιώματα της διαβόητης ελευθερίας.
    Μιας ελευθερίας η οποία τους βασάνιζε στο παρελθόν, αφαιρώντας τους τα μέσα επιβίωσης, και εκθέτοντάς τους τελικά στην εκμετάλλευση τυχοδιωκτικών συμμοριών που δεν γνώριζαν τι έκαναν…
  • 14.5 Για όσο διάστημα εμείς θα υποσκάπτουμε οικοδομήματα των διαφόρων κρατών με ανώφελες μεταβολές των κυβερνήσεών τους θα κουράσουμε τόσο πολύ τους λαούς, οι οποίοι τελικά θα προτιμήσουν τα δεινά μας από τον κίνδυνο των νέων αναταραχών.
  • 14.6 Ταυτόχρονα θα μεγιστοποιούμε εξαιρετικά τα ιστορικά σφάλματα των κυβερνήσεων των ανθρώπων, που έλεγχαν οι Ελοχίμ, οι οποίες βασάνισαν για τόσους αιώνες την ανθρωπότητα, μέσα από την επιδίωξη φανταστικών αγαθών, την επιδείνωση των σχέσεων της ανθρώπινης ζωής και την έλλειψη προσανατολισμού τους προς το πραγματικό καλό.
  • 14.7 Οι φιλόσοφοί μας θα συζητούν όλα τα ελαττώματα των αντιλήψεων των ΕΛ, αλλά ποτέ κανένας δεν θα αμφισβητεί τη θρησκεία μας, γιατί κανείς δεν θα γνωρίζει σε βάθος την πραγματική της όψη, εκτός από τους δικούς μας, οι οποίοι ποτέ δεν θα προδώσουν τα μυστικά της. Στις χώρες που σήμερα ονομάζονται και θεωρούνται προοδευτικές, δημιουργήσαμε μια φιλολογία ρυπαρή και αποτρόπαιη. Εμείς θα την υποθάλπουμε και μετά τον ερχομό μας στην εξουσία για αρκετό ακόμη χρονικό διάστημα, για να τονίζουμε την αντίθεση των λόγων και των προγραμμάτων μας από τις αθλιότητες αυτές.
  • 14.8 Οι σοφοί μας, που ανατράφηκαν για να κατευθύνουν τους ανθρώπους, θα συντάσσουν λόγους και σχέδια, άρθρα και υπομνήματα που θα μας εξασφαλίσουν την επιρροή πάνω στα άτομα και θα μας επιτρέψουν να τα κατευθύνουμε σε ιδέες, γνώσεις, τις οποίες θα θελήσουμε να επιβάλλουμε.

(συνεχίζεται)

Απο τη σειρά βιβλίων “Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας” του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ
Δέσπω