• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Ο Νώε είχε κινητό τηλέφωνο πάνω στην πυρινοκίνητη Κιβωτό»

«Ο Νώε είχε κινητό τηλέφωνο πάνω στην πυρινοκίνητη Κιβωτό»

Το γνωρίζατε; Ο Νώε είχε… κινητό και η Κιβωτός ήταν πυρηνοκίνητη!

Όχι μόνο έφτιαξε την Κιβωτό κατ’ εντολή του Γιαχβέ, αλλά είχε μαζί του και κινητό.

Αυτό είναι δήλωση Τούρκου ακαδημαϊκού…

Η «ιστορία» του Νώε και της Κιβωτού του δεν αναφέρεται μόνο στην Παλαιά Διαθήκη αλλά και στο Κοράνι, μιας και Γιαχβέ-Αλλάχ είναι το ίδιο. Και σύμφωνα με τον Γιαβούζ Ορνέκ, η Κιβωτός του Νώε δεν περιείχε μόνο ζώα…

Όπως διαβάζουμε στο Newsit, μιλώντας στο κρατικό κανάλι TRT1 το περασμένο Σάββατο (06.10.2018), ο Ορνέκ, λέκτορας στο τμήμα Ναυτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, είπε ότι ο Νώε τηλεφώνησε από κινητό στον γιο του αφού λίγο πριν ξεσπάσει η θεομηνία ήταν μακριά ο ένας από τον άλλο!

«Υπήρχαν τεράστια κύματα ύψους 300 με 400 μέτρα και ο γιος του ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά. Το Κοράνι λέει ότι μίλησε με τον γιό του. Αλλά πως κατάφεραν να επικοινωνήσουν; Ήταν θαύμα; Θα μπορούσε. Αλλά πιστεύουμε ότι επικοινώνησε με τον γιό του μέσω κινητού τηλεφώνου», είπε ο Τούρκος ακαδημαϊκός.

Ο ίδιος, υποστήριξε και κάτι ακόμα: ότι η Κιβωτός δεν ήταν ξύλινη. Πως ο εκλεκτός του Γιαχβέ την έφτιαξε μόνος του. Και πως ήταν φτιαγμένη από ατσάλινες πλάκες και χρησιμοποιούσε πυρηνική ενέργεια!