• Αρχική
  • Άρθρα
  • Νέα «τρίπλα» της Εθνικής Δεξιάς στην Γερμανία – Τους τα «παίρνει» όλα – Τρόμος και οργή στο αμερικανοεβραϊκό λόμπι (BΙNTEO)

Νέα «τρίπλα» της Εθνικής Δεξιάς στην Γερμανία – Τους τα «παίρνει» όλα – Τρόμος και οργή στο αμερικανοεβραϊκό λόμπι (BΙNTEO)

Το εθνικοδεξιό κόμμα της Γερμανίας Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD), ανακοίνωσε σήμερα την ίδρυση «εβραϊκού» τμήματος

προκαλώντας την αντίδραση των αριστερόστροφων Εβραίων, οι οποίοι εμφανίζοντας μέχρι πρότινος, ως εκπρόσωποι του «εβραϊκού κινήματος».

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η εβραϊκή κοινότητα της Γερμανίας αντέδρασε, καθώς δύσκολα θα μπορεί πλέον κάποιος να χαρακτηρίζει το AfD ως «αντισημιτικό κόμμα».

Η Εθνική Δεξιά, αντίβαρο στην πολιτική της παγκοσμιοποίησης, εισχωρεί και στους εβραϊκούς πληθυσμούς, «κερδίζοντας» ψήφους, έτσι ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τα ποσοστά της, ανά τον κόσμο.

Η ίδρυση του εβραϊκού τμήματος ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βιζμπάντεν, ονομάσθηκε «οι Εβραίοι του AfD» και εντάσσεται στην προσπάθεια ενίσχυσης της υποστήριξης προς το εθνικοδεξιό κόμμα που θεωρεί ότι το Ισλάμ δεν είναι συμβατό με το γερμανικό Σύνταγμα. Μέχρι στιγμής αποτελείται από 19 μέλη, αλλά εκτιμάται πως ο αριθμός θα αυξηθεί.

Άλλωστε και μέσα στο Ισραήλ υπάρχουν δεξιοί Εβραίοι, οι οποίοι βρίσκονται σε κόντρα με το αριστερόστροφο αμερικανοεβραϊκό λόμπι.

«Δεν είμαστε θρησκευτική οργάνωση, είμαστε μία πολιτική οργάνωση», δήλωσε ο επικεφαλής του εβραϊκού τμήματος Βόλφγκανγκ Φουλ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου διευκρινίζοντας ότι δύο είναι οι προϋποθέσεις για την ένταξη στους «Εβραίους του AfD»: συμμετοχή ως μέλος στο κόμμα και εθνική ή θρησκευτική σχέση με την εβραϊκή πίστη.

Ο Βόλφγκανγκ Φουλ εξήγησε σήμερα στο Βιζμπάντεν ότι το AfD είναι το πλέον φιλοϊσραηλινό κόμμα στην γερμανική βουλή και όχι μόνο διότι υποστηρίζει το δικαίωμά του να έχει ολόκληρη την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσά του.

Και πράγματι αυτό ισχύει, καθώς και ο Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική στηρίζει το Ισραήλ και μάλιστα έχει διακόψει την κάθε χρηματοδότηση της υπηρεσίας του ΟΗΕ για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, μετά την απόφαση να μεταφερθεί η αμερικανική πρεσβεία.

Αντίθετα, οι αριστερόστροφοι παγκοσμιοποιητές Εβραίοι τάσσονται υπέρ της «λύσης» του Παλαιστινιακού στα πρότυπα του ΟΗΕ με δύο κράτη και την Ιερουσαλήμ υπό διεθνή εποπτεία, δηλαδή την δική τους.

Διαβάστε ΕΔΩ.