Ελληνικές σφαγές ζώων με σφραγίδα… Σιών

Κανόνες στη σφαγή ζώων

βάζει πρόσφατη απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ώστε να μπορούν να παίρνουν τα ζωικά προϊόντα… θρησκευτικά πιστοποιητικά. Η νέα νομοθετική παρέμβαση έρχεται να βάλει τέλος σε μια εκκρεμότητα πολλών ετών, έχοντας πλέον και τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.

Η υπουργική απόφαση, όπως επισημαίνει στο «Εθνος» ο κ. Αποστόλου, ανοίγει τεράστιες δυνατότητες στις εξαγωγές ελληνικών κρεάτων στις αραβικές χώρες, στις εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης και στο Ισραήλ.

Οι μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι θέλουν να καταναλώνουν τρόφιμα, ασφαλή ως προς τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, τα οποία δεν πρέπει να περιλαμβάνουν υλικά απαγορευμένα από τη θρησκεία τους. Επιπλέον, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και στην επεξεργασία τους.

Το Halal και το Kosher αποτελούν θρησκευτικές πιστοποιήσεις τροφίμων που προορίζονται για τους μουσουλμανικούς και εβραϊκούς πληθυσμούς.

Έτσι θα σφάζουμε ζώα σύμφωνα με τα πρότυπα του Γιαχβέ των Εβραίων, προκειμένου να τα εξάγουμε αλλά και να ταΐζονται οι μετανάστες εδώ.