Σ-Ο-Κ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Αναφορά στον Σατανά σε διαφάνεια για το εμβόλιο!! vid

Είναι ΤΡΕΛΟΙ ή κάτι άλλο;;; «Πολιτικό τεστ αγνότητας» για να εντοπίζονται όσοι ελεύθερα απορρίπτουν το σύστημα, λέει δημοσιογράφος

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Tucker Carlson, αποκάλυψε μια περίεργη διαφάνεια powerpoint την Δευτέρα που παρουσιάστηκε στα μέλη του αμερικανικού στρατού σε μια προσπάθεια να τους προωθήσουν τα υποχρεωτικά εμβόλια COVID. Η διαφάνεια ρωτά, με σαρκαστική διάθεση (;), “πόσα παιδιά θυσιάστηκαν στον Σατανά για το εμβόλιο;”, ενώ ταυτόχρονα γράφει, ψευδώς, σύμφωνα με τον Τάκερ, ότι μόνο τρία άτομα έχουν πεθάνει από παρενέργειες.

Στην συνέχεια, η παρουσίαση προτρέπει: Απαριθμήστε τα «δόγματα του σατανισμού» που έχουν ληφθεί απευθείας από τον ιστότοπο «ναός του σατανισμού».

Ο παρουσιαστής «κατακεραυνώνει» τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν και ειδικότερα και για το ότι μιλάνε συνεχώς για το εμβόλιο στον στρατό αν και είχε λίγα θύματα από τον κορωνοϊό αλλά δεν κάνουν αναφορές για τις συνεχείς αυτοκτονίες.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η πολιτική είναι ένα «πολιτικό τεστ αγνότητας» από τον Όστιν, που έχει βάλει στο στόχαστρό του τους «έντιμους Χριστιανούς» και «όσους σκέφτονται ελεύθερα».

Ο στρατός παραδέχτηκε ότι η διαφάνεια εμφανίστηκε στα μέλη της υπηρεσίας, αλλά ισχυρίζεται ότι δεν εγκρίθηκε από την ηγεσία, σύμφωνα με τον Carlson, ο οποίος χαρακτήρισε την εντολή του στρατιωτικού εμβολίου ως «εξαγορά του αμερικανικού στρατού».

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί