Πάστορας διώχνει αστυνομικούς που διέκοψαν Λειτουργία για το Καθολικό Πάσχα: «Αυτό είναι το μέλλον που θέλετε για τα παιδιά σας;» – ΒΙΝΤΕΟ

Το βίντεό του κάνει το γύρω των social media.

Τα θετικά σχόλια της πλειοψηφίας των χρηστών στα social media συγκέντρωσε ένα ξέσπασμα του Καναδο-πολωνού, Artur Pawlowski, ενός θερμόαιμου πάστορα που δε δίστασε να διώξει κακήν κακώς 6 αστυνομικούς.

Όταν ο ίδιος ξεκινά να τραβά το βίντεο οι αστυνομικοί της Καναδικής Αστυνομίας -μετά ίσως από καταγγελία “ρουφιάνων”;;;- έχουν ήδη φτάσει στο εσωτερικό του χώρου όπου τελείτο Λιετουργία για το Πάσχα των Καθολικών.

Το γεγονός έλαβε χώρα το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου για τους Καθολικούς, εν μέσω σκληρών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν σε όλη τη χώρα.

Ο ιεροκύρηκας αποκάλεσε «ψυχοπαθείς Ναζί», «κομμουνιστές» και «Γκεστάμπο» τους αστυνομικούς, καλώντας τους να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους αν δεν έχουν μαζί τους ένταλμα.

Στη συνέχεια του βίντεο, και αφού οι αστυνομικοί έχουν αποχωρήσει δίχως επεισόδια, ο πάστορας παίρνει τον λόγο χαρακτηρίζοντας «παράλογη» την όλη κατάσταση με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και αντιπαραβάλλοντας το παράδειγμα της Ομοσπονδιακής Γερμανίας:

«Δεν μπορείτε ούτε να μετακινηθείτε από την μία πόλη στην άλλη. Αν δεν είστε εμβολιασμένοι σαν τα σκυλιά και τις γάτες δεν μπορείτε ούτε να αγοράσετε ούτε να πουλήσετε ή να πάτε στο σχολείο ή να δουλέψετε. Αυτό είναι το μέλλον που θέλετε για τα παιδιά και τα εγγόνια σας;»

Ο συντηρητικός πάστορας εδρεύει στο Κάλγκαρι του Καναδά και είναι γνωστός για τα “φλογερά” κηρύγματα κατά του νόμου της Σαρίας, τις αμβλώσεις, τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και, τελευταία, κατά των περιοριστικών μέτρων .

Έχει επανειλημμένα τιμωρηθεί από τις αρχές για διοργάνωση διαμαρτυριών κατά παράβαση των υγειονομικών κανονισμών που ισχύουν σήμερα στη χώρα.

(φωτο: facebook)

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί