• Αρχική
  • Άρθρα
  • Το μέλλoν των χριστιανών στην Ελλάδα! Οι μέρες που έρχονται και ο τελικός στόχος – Όλοι πρέπει να γνωρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Το μέλλoν των χριστιανών στην Ελλάδα! Οι μέρες που έρχονται και ο τελικός στόχος – Όλοι πρέπει να γνωρίζουν (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Αυτά που συμβαίνουν επιβεβαιώνουν όσα γράφουμε...

Μετά την βάρβαρη επίθεση στην Νέα Ζηλανδία από παγανιστή που δήλωνε χριστιανός, οι διεθνιστές ενισχύουν την εικόνα του Ισλάμ, την ώρα που αποκρύπτουν τις βάρβαρες σφαγές χριστιανών σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Στο επίκεντρο βρίσκεται φυσικά και η Ελλάδα, στην οποία βρέθηκε, όπως μεταδίδουν τα μέσα ο μακελάρης, το όπλο του οποίου έγραφε «τουρκοφάγος» στα ελληνικά.

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Με αφορμή το φονικό στην χώρα της Ωκεανίας, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας, Jacinda Ardern, όχι μόνο δεσμεύτηκε να αλλάξει άρδην τον νόμο περί κατοχής και παροχής αδειών των όπλων, προκειμένου στο τέλος να αφοπλιστούν όλοι πολίτες και όπλα να κατέχει μόνο το Κράτος, αλλά έβαλε και ισλαμική μαντήλα μπροστά στις κάμερες.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε στο βίντεο, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας εμφανίστηκε με μαντίλα, πένθιμο ένδυμα και λουλούδια στο σημείο του μακελειού που προκάλεσε ο Μπρέντον Τάραντ, αγκαλιάζοντας τους μουσουλμάνους και τις μουσουλμάνες που την υποδέχθηκαν.

Μάλλον δεν αρκούσαν τα απλά συλλυπητήρια, έπρεπε να μπει και η ισλαμική μαντήλα, η οποία υποβαθμίζει τον ρόλο της γυναίκας, που, βάσει του Ισλάμ, πρέπει να είναι «υπό του αντρός» και «αντικείμενο εκμετάλλευσης».

Σαν να μην έφτανε αυτό, στον Καναδά, που υπήρξε μία παραδοσιακή χριστιανική χώρα τα προηγούμενα χρόνια, η μείωση των πιστών αναγκάζει εκκλησίες να κλείσουν.

Όπως αναφέρει το «National Trust for Canada», οργάνωση, η οποία ασχολείται με την ανάδειξη και διάσωση της καναδικής παράδοσης, ειδικά των κτηρίων, 1/3 των εκκλησιών κλείνει στον Καναδά (9.000 εκκλησίες !!!!)

ΑΙΤΙΑ: Η μειωμένη έλευση πιστών σε συνδυασμό με τα πολλά έξοδα συντήρησης των εκκλησιών.

ΑΡΑ: Οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν λεφτά για τους παράνομους μετανάστες αλλά όχι για να κρατήσουν ζωντανή την χριστιανική παράδοση.

ΣΥΝΕΠΕΙΑ: Οι παράνομοι μετανάστες, που είναι μουσουλμάνοι, όντες φανατικοί με την θρησκεία τους, θα αποτελέσουν σιγά-σιγά το νούμερο ένα θρησκευτικό δόγμα στην Δύση. Τζαμιά θα κτίζονται, εκκλησίες θα ερειπώνουν, πολιτικοί της Δύσης θα φορούν ισλαμικές μαντίλες και πάει λέγοντας. Ο Χριστός πουθενά!

CBC

Ο επικεφαλής του «National Trust for Canada», Robert Pajot, αναφέρει: «Μερικές από τις εκκλησίες θα πουληθούν, άλλες θα κατεδαφιστούν. Άλλες εκκλησίες θα μετατραπούν σε γκαλερί τέχνης. Είναι λυπηρές οι εποχές που ζούμε».

Το μέλλον στην Ελλάδα:

Μην αμφιβάλλετε!

Οι ίδιες καταστάσεις απειλούν και την Ελλάδα, με τις κυβερνητικές Αρχές όχι απλά να αδιαφορούν για την χριστιανική πίστη αλλά να απαγορεύουν τo να στηθεί ξανά ο Σταυρός στην Λέσβο, τον οποίο γκρέμισαν μέσα στην νύχτα, έχοντας σκοπό να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε «ουδετερόθρησκο κράτος» με έντονα τα στοιχεία του Ισλάμ, λόγω παράνομων μεταναστών που ελληνοποιούνται και ενσωματώνονται.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ακόμα και η άρνηση του θαύματος του Αγίου Φωτός, όπως σας έγραψε το el.gr (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Θα δούμε πολλά ακόμα… Η παρουσία του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας στην Ελλάδα, ενδεχόμενα επισπεύσει ανάλογες εξελίξεις εδώ, χάριν της… «ειρήνης» και της «ασφάλειας».

ΦΩΤΟ: eurokinissi