Πολιτική και θρησκευτική ηγεσία βρίσκεται…επί ποδός αυτό το διάστημα με φόντο τη διεθνιστική Σύνοδο COP28 για το Κλίμα.
Το Faith Pavilion (Περίπτερο Πίστης) – το πρώτο του είδους του – θα εγκαινιαστεί από τον Ιμάμη του Al-Azhar Ahmed Al-Tayeb.
Αυτή η διαθρησκευτική κίνηση πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτές τις μέρες στη Σύνοδο του Άμπου Ντάμπι.
Δείτε τι μεταδίδεται για το Faith Pavilion:
«Η τελετή εγκαινίων του Faith Pavilion σχεδιάστηκε σε συνεργασία τόσο με τον Μέγα Ιμάμη όσο και με τον Πάπα Φραγκίσκο. Ωστόσο, λόγω ασθένειας, ο Σεβασμιώτατος αναγκάστηκε πρόσφατα να ακυρώσει το ταξίδι του.
Αυτή η σημαντική εκδήλωση έναρξης, με τη συμμετοχή περισσότερων από 300 παγκόσμιων θρησκευτικών εκπροσώπων, και ο προγραμματισμός του Faith Pavilion που προέκυψε κατά τη διάρκεια της COP28, είναι το αποτέλεσμα ενός τεράστιου διαθρησκευτικού κινήματος που επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Κατά τη διάρκεια του COP28, το Περίπτερο θα χρησιμεύσει ως ένας καινοτόμος και χωρίς αποκλεισμούς χώρος που καλλιεργεί τη διαθρησκειακή δέσμευση και συνεργασία για τη δράση για το κλίμα. Για παράδειγμα, περισσότερες από 60 συνεδριάσεις έχουν προγραμματιστεί στο περίπτερο με θέματα που κυμαίνονται από την κλιματική δικαιοσύνη για τις αυτόχθονες κοινότητες, πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος, απώλεια και ζημιά, φεμινιστική και νεανική ηγεσία στο κίνημα για το κλίμα, μέχρι την πράσινη χρηματοδότηση.
Το Περίπτερο συμβολίζει την παγκόσμια και πολυθρησκευτική συνεργασία για την αντιμετώπιση της ανθρωπογενούς κλιματικής έκτακτης ανάγκης».
Δείτε το σύμβολο το οποίο επικοινωνούν με τρία εξάγωνα!!! Όλοι μαζί!!!

freepik photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αττική: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για βιασμό ανηλίκου – Κατηγορείται και ανήλικη για την υπόθεση
- Λήμνος: Υποχώρησε από την κακοκαιρία το οδόστρωμα στην παραλιακή οδό Αγίου Ιωάννη Κάσπακα
- Mε δημόσια δαπάνη η κηδεία της Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη
- Επιχείρηση «Αχυράνθρωποι»: Πώς δρούσε το κύκλωμα που εξάρθρωσε η ΑΑΔΕ
- Ρωσία και Ευρώπη: Κάτι που το Κρεμλίνο ενδεχομένως θα ήθελε
- Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα δώσει αυτόνομο την εκλογική μάχη – Τι πρότεινε για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
- Συνελήφθη 40χρονη Ουκρανή στο “Ελ. Βενιζέλος” με 900 πακέτα λαθραία τσιγάρα
- Σε ποιο τμήμα της Αττικής Οδού θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας για έξι ημέρες λόγω εργασιών
- Ρούμπιο: Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ επαινεί την “πορεία” που έχει πάρει η Συρία παρά τα εμπόδια
- Αλβανία: Και ο Έντι Ράμα θα συμμετάσχει στην εναρκτήρια συνεδρίαση του “Συμβουλίου Ειρήνης” του Τραμπ









