• Αρχική
  • Άρθρα
  • Άρθρα
  • Ετοιμαστείτε: Έρχεται ο «Οίκος του Ενός»- Ακόμα μια «πικρή» δικαίωση του Λιακόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ετοιμαστείτε: Έρχεται ο «Οίκος του Ενός»- Ακόμα μια «πικρή» δικαίωση του Λιακόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Θρησκευτική ιστορία ισχυρίζεται πως γράφει η Γερμανία.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου

Στο Βερολίνο, ετοιμάζεται η ανέγερση του ναού, που αναμένεται να στεγάσει, τους πιστούς των τριών Αβρααμικών θρησκειών (Ιουδαϊσμός, Εβραιο-Χριστιανισμός και Ισλάμ).

Το κτίριο, θα ονομαστεί «Όίκος του Ενός» και θα είναι χωρισμένο σε εκκλησία, συναγωγή και τζαμί, τα οποία θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην ιστορία κάτω από την ίδια στέγη!

Φυσικά, όποιος δε βλέπει ότι αυτό είναι η αρχή για την εδραίωση της πανθρησκείας για την οποία εδώ και χρόνια προειδοποιεί ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, εθελοτυφλεί.

Ετοιμάζουν λοιπόν τον ναό του Ενός Θεού. Ποιου Θεού;

Αυτό που ενώνει τις τρεις αυτές θρησκείες ένα η Παλαιά Διαθήκη. Ο Θεός λοιπόν της Παλιάς διαθήκης, ο Γιαχβέ ή Αλλάχ για τους Μουσουλμάνους θα λατρεύεται εκεί.

Και οι Χριστιανοί; Οι Χριστιανοί, ή καλύτερα οι Εβραίο-Χριστιανοί, έχουν πειστεί εδώ και χρόνια, μετά τη μεγάλη παραποίηση της Αλήθειας τον 4ο μ.Χ αιώνα επί Μαύρου Βυζαντίου, πως οι Εβραϊκές γραφές είναι ιερές και ο Θεός των Εβραίων, είναι ο Πατέρας που έστειλε τον Χριστό να μας μιλήσει.

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει, διότι, ο Θεός των Εβραίων αλλά και των Μουσουλμάνων, που δέχονται από κοινού την λεγόμενη Παλιά Διαθήκη, είναι ο Γιαχβέ-Αλλάχ.

Τον Πατέρα που έστειλε τον Υιό Του, Ιησού Χριστό, δεν Τον ήξεραν ούτε οι Εβραίοι, ούτε Τον ξέρουν οι Μουσουλμάνοι και εννοείται δεν είναι ο Γιαχβέ.

Το νόμο του Γιαχβέ, τον λεγόμενο Μωσαϊκό, ο Χριστός τον κατάργησε στίχο-στίχο όταν ήρθε και έζησε ανάμεσά μας και είπε τα ακριβώς αντίθετα από όσα λέει ο Γιαχβέ, λέγοντας μάλιστα πως για ο,τι είπε και έκανε, πήρε εντολή από τον Πατέρα και από μόνος Του δεν έκανε, ούτε είπε τίποτε.

Επομένως, αφού ο Χριστός είπε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο Αλλάχ-Γιαχβέ εννοείται πως ο Πατέρας που έστειλε τον Χριστό, δεν είναι ο Γιαχβέ. Αυτό είναι μαθηματικά λογικό.

Ο Γιαχβέ-Αλλάχ, που δεν είναι άλλος από τον Σαμαέλ Σατανά, τον Δίαβόλο, μας καλεί να απολαύσουμε τον κόσμο αυτό, που όπως λέει και η Παλαιά Διαθήκη, εκείνος έφτιαξε.

Ο Χριστός, μας αποκάλυψε ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, εικονικός και μας καλεί να απορρίψουμε τον κόσμο αυτό της ύλης και να γυρίσουμε στον δικό Του κόσμο, στη βασιλεία των Ουρανών, στο Φως, όπου ανήκουμε.

Επομένως, στην επερχόμενη πανθρησκεία, θα λατρεύεται ο Γιαχβέ-Αλλάχ και ο κόσμος που εκείνος έφτιαξε και δυστυχώς πολλοί Χριστιανοί λόγω της άγνοιάς τους θα πέσουν στην παγίδα να θεωρήσουν πως αυτός είναι ο Πατέρας Θεός που έστειλε τον Ιησού Χριστό να μας πεί την αλήθεια.

Η διδασκαλία της πανθρησκείας, θα είναι γεμάτη από τη «σοφία» της νέας εποχής που οδηγεί μέσα από το ψεύτικο φως της στο σκοτάδι, μακριά από το αληθινό Φως του Χριστού.

Ο Χριστός και η αλήθεια που μας είπε, σαφώς και δεν έχει θέση μέσα στην πανθρησκεία, γιαυτό και δεν θα συμπεριληφθεί, αφού όπως είχε πει και ο Πάπας αποτελεί μια…«μικρολεπτομέρεια» και θα δούμε τι θα κάνουμε για να μην υπάρχουν προβλήματα. Επίσης πριν μερικές εβδομάδες είχε πει- εντελώς τυχαία- πως οι Μουσουλμάνοι και οι Χριστιανοί, έχουμε τον ίδιο Θεό:


Πρωτεργάτες του σχεδίου αυτού, είναι ένας πάστορας, ένας ιμάμης και ένας εκπρόσωπος Ραβίνου.

Ο ιμάμης ανέφερε ότι η κίνηση αυτή, θα βοηθήσει τον κόσμο να καταλάβει πως η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων είναι…καλοί άνθρωποι και όχι βίαιοι όπως ισχυρίζονται κάποιοι.

Ο πάστορας, είπε πως «μια συναγωγή, ένα τζαμί και μια εκκλησία κάτω από την ίδια στέγη θα είναι το παράδειγμα της οικουμενικότητας και της συμφιλίωσης που θέλουμε να δώσουμε σε μια πόλη με εκατομμύρια επισκέπτες από όλες τις θρησκείες του κόσμου».

Η ανέγερση του ναού αναμένεται στις αρχές του 2020.

Δυστυχώς το παραπάνω γεγονός αποτελεί ακόμη μια πικρή δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου και ακόμη δεν είδαμε τίποτε.

Είμαστε προ των πυλών της παγκόσμιας χούντας και φυσικά, κάθε χούντα χρειάζεται και έναν δικτάτορα…

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο.

https://cdn.cnngreece.gr/media/com_news/galleries/2019/04/19/14697/photos/full/house-of-one.jpg
πηγή: Facebook
http://i.huffpost.com/gen/1847676/thumbs/o-THE-HOUSE-OF-ONE-facebook.jpg
πηγή: Facebook

https://arquitecturaycristianismo.files.wordpress.com/2016/05/house_1.jpg
πηγή: Facebook

(φώτο: Pexels)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...