• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έλληνες θα «υποκλιθούν» στην Πανθρησκεία – Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά δυστυχώς αντιστρόφως – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Έλληνες θα «υποκλιθούν» στην Πανθρησκεία – Η ιστορία επαναλαμβάνεται αλλά δυστυχώς αντιστρόφως – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Το ρεπορτάζ του Αθηναϊκού Πρακτορείου που δείχνει πως ο καιρός είναι κοντά...

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η παγκοσμιοποίηση ενδέχεται τελικά να επιφέρει την έλευση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία, όπως θα ισχυριστούν εκείνοι που την προτείνουν, θα προσφέρει «λύσεις» στα προβλήματα του πλανήτη.

Οι πολιτικοί των εθνών-κρατών θα αντικατασταθούν από παγκόσμιους «τεχνοκράτες» με έναν επικεφαλής να συντονίζει την δράση τους.

Το παγκόσμιο Κράτος που θα δημιουργηθεί είναι πιθανό να έχει την δική του θρησκεία, η οποία θα συγχωνεύσει τις υπάρχουσες σε ένα ενιαίο δόγμα, προκειμένου να μην υπάρχουν «διαφορές».

Πρόσφατα, μάθατε αποκλειστικά από το el.gr για το «κοινό σπίτι» «χριστιανών, μουσουλμάνων και εβραίων», με κοινό «πατέρα» τον Αβραάμ (διαβάστε ΕΔΩ).

Τώρα μαθαίνουμε για το επικείμενο Φόρουμ για την Ειρήνη μέσω Θρησκειών, που διεξάγεται στην Πόλη της Αγίας Αικατερίνης 10, 11 και 12 Οκτωβρίου, καθώς και την αρμονική συνύπαρξη μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων.

Είναι προφανές πως με πρόσχημα τις θρησκευτικές διαφορές, οι θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες οδηγούν τον πλανήτη σε μία παγκόσμια θρησκεία, η οποία δεν θα ενώνει αλλά θα στριμώχνει τους ανθρώπους σε μία υποτιθέμενη «ειρήνη», χωρίς αντίπαλο να την απειλεί.

Ποιος θα ηγείται αυτής της… «ειρήνης»;

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κυβερνήτης του Νοτίου Σινά, Στρατηγός Χάλιντ Φούντα, με αφορμή το μεγάλο, όπως το χαρακτηρίζουν, αυτό γεγονός που γίνεται πολύ κοντά στο Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, παρουσία πολλών Υπουργών της αιγυπτιακής κυβέρνησης και Πρέσβεων από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, τονίζει ότι «είναι η πέμπτη φορά που κάνουμε αυτήν την εκδήλωση».

«Κάθε χρόνο, κάνουμε αυτήν την εκδήλωση στην Πόλη της Αγίας Αικατερίνης και παρουσιάζουμε στην εκδήλωση την ειρήνη των λαών. Και για δύο λόγους κάνουμε αυτήν την εκδήλωση σε αυτόν το χώρο: πρώτον γιατί συνυπάρχουν στην πόλη της Αγίας Αικατερίνης Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, και δεύτερον αποτελεί ένα μήνυμα ειρήνης και ασφάλειας. Και σε όσους λένε ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στη χώρα, εμείς λέμε, όχι!

Υπάρχει ασφάλεια, υπάρχει ειρήνη στην καρδιά της ερήμου! Κάνουμε αυτήν την εκδήλωση μπροστά σε όλον τον κόσμο. Θα φάμε το βραδινό μας με τους Βεδουΐνους, θα ανεβούμε το βουνό του Μωϋσή, θα πάμε και στο τζαμί του χωριού. Και οι Χριστιανοί μας, οι αδελφοί μας, θα προσευχηθούν στην εκκλησία της Μονής της Αγίας Αικατερίνης. Γι’ αυτό κάνουμε αυτήν την εκδήλωση».

Όλοι μαζί σε έναν «κοινό θεό». Τι λέτε θα είναι ο Χριστός;

Αναφορικά μάλιστα με την ελληνική παρουσία και συμμετοχή στην εν λόγω εκδήλωση, ο Κυβερνήτης κ. Χάλιντ Φούντα τονίζει:

«Βεβαίως, οι Έλληνες θα υπάρχουνε μαζί μας στην εκδήλωση αυτή. Εγώ ο ίδιος πήγα προσωπικά και έδωσα πρόσκληση στην Ελλάδα και σε ελληνικά τουριστικά γραφεία. Επίσης, έχω προσκαλέσει 32 Πρέσβεις που βρίσκονται στην Αίγυπτο, οι οποίοι θα έρθουνε, ένα γεγονός που είναι πολύ σημαντικό, γιατί τα μηνύματά τους θα φτάσουν στις πατρίδες τους και σε όλον τον κόσμο.

Και έτσι μεταφέρουμε σε όλον τον κόσμο το μήνυμά μας, που είναι η ασφάλεια, η ειρήνη και η αγάπη. Συναντήθηκα με πολλά ελληνικά τουριστικά γραφεία και τους προσκάλεσα και για να κάνουν εκδρομές στην περιοχή του Νοτίου Σινά. Θα τους καλωσορίσω όλους και θα τους συναντήσω στην Αγία Αικατερίνη».

Κάποτε Έλληνες από τον ελλαδικό χώρο είχαν επισκεφτεί την ευρύτερη περιοχή για να γνωρίσουν τον Χριστό, όπως αναφέρει η Αγία Γραφή.

Στον Ευαγγελιστή Ιωάννη κεφ. 12 § 20-23 διαβάζουμε:

«Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή. Ούτοι ούν προσήλθον Φιλίππω τω από Βηθσαϊδά της Γαλιλλαίας και ηρώτων αυτόν λέγοντες: κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν.

Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού, ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: “ Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του Ανθρώπου».

Αυτή την φορά θα σπεύσουν στο Σινά, για να… «γνωρίσουν» κάποιον άλλον…  Τον «θεό του Αβραάμ».

Η ιστορία επαναλαμβάνεται αντιστρόφως…

ΦΩΤΟ pexels