• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Αυτός που θα έρθει αντί του Χριστού»: Όσα θα «συμβούν» στους χριστιανούς που δεν θα κάνουν πίσω – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δείτε

«Αυτός που θα έρθει αντί του Χριστού»: Όσα θα «συμβούν» στους χριστιανούς που δεν θα κάνουν πίσω – Το ΒΙΝΤΕΟ που πρέπει να δείτε

Το ΒΙΝΤΕΟ που λέει πολλά - Εσείς τι θα κάνετε;

ΤΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Η παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία επιδιώκεται σύντομα να παρουσιαστεί και επίσημα στον πλανήτη, αντικαθιστώντας τις εθνικές κυβερνήσεις (παγκοσμιοποίηση) θα έχει ένα μεταμοντέρνο κομμουνιστικό πρόσωπο σε αντιδιαστολή με τον παραδοσιακό Κομμουνισμό, όπως τον γνωρίζουμε από την ιστορία:  κομμουνιστικό δηλαδή τρόπο λειτουργίας προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα του πλανήτη: κρατισμός και παρακολούθηση με την βοήθεια της τεχνολογίας, ρητορική οικολογίας, υψηλοί φόροι και δασμοί για το «καλό του περιβάλλοντος».

Στο θέμα της θρησκείας, προκειμένου να μην υπάρχουν «μίση και αντιπαραθέσεις», η νέα παγκόσμια κυβέρνηση θα προτείνει μία νέα παγκόσμια θρησκεία, όπου ο Χριστός δεν θα έχει θέση και όλοι θα προσεύχονται προς το «Θεό-σύμπαν».

Τι θα γίνει όμως με τους χριστιανούς που επιμένουν χριστιανικά;

Ένα προπαγανδιστικό βίντεο που ανακαλύφθηκε πρόσφατα ενδεχόμενα δώσει την απάντηση. Αποκαλύπτει πώς η κομμουνιστική κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας επιδιώκει να φιμώσει τον Χριστιανισμό παρουσιάζοντας τους χριστιανούς ως «φανατικούς θρησκευόμενους» και «κατασκόπους» που υπονομεύουν την σταθερότητα της χώρας.

Το βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η Φωνή των Μαρτύρων, ένα χριστιανικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που υποστηρίζει τους ανά τον κόσμο διωκόμενους χριστιανούς.

Σκιαγραφεί την ιστορία της χριστιανής Cha Deoksun, η οποία, μετά από πολλές περιπέτειες, βρέθηκε στην εκκλησία Seotap, όπου άκουσε για πρώτη φορά το Ευαγγέλιο.

«Η εκκλησία Seotap ποδηγετείται από undercover πάστορες που προέρχονται από την μυστική υπηρεσία της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας», αναφέρει η κομμουνιστική προπαγάνδα.

Το βίντεο αναφέρει πως η γυναίκα έγινε «φανατική», επειδή πίστεψε τα λεγόμενα για έναν «ελεήμονα Θεό», ενώ κατηγορήθηκε πως ήρθε στην Β.Κορέα για να οργανώσει ένα «υπόγειο δίκτυο χριστιανών».

«Αντί να ευχαριστεί το Κομμουνιστικό Κόμμα ευχαρίστηε τον Θεό του ελέους», συνέχιζε η προπαγάνδα.

Εν τέλει, την Cha κατέδωσε στους αξιωματούχους «ένας υπάκουος και αφυπνισμένος πολίτης της Βόρειας Κορέας». Η «Φωνή των Μαρτύρων» πιστεύει ότι είτε σκοτώθηκε από εκτελεστικό απόσπασμα είτε σκοτώθηκε σε κάποιο γκουλάγκ (στρατόπεδο συγκέντρωσης).

Λέτε λοιπόν αυτή να είναι η «τύχη» των ακραιφνών χριστιανών όταν βρεθούν ενώπιον του βήματος του αριστερόστροφου παγκόσμιου ηγέτη, ο οποίος, για όσους δέχονται την Αγία Γραφή, θα έρθει αντί του Χριστού; Θα κατηγορούνται ως «τρομοκράτες» και στην καλύτερη των περιπτώσεων θα περιορίζονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, προκειμένου να μην διαταράξουν την… «παγκόσμια ειρήνη»;

ΦΩΤΟ pexels