Αναφορές Ομπάμα σε Χίτλερ, το ταξίδι του στην Ινδία και ποιον συνάντησε (Φωτό)

Να υπερασπιστούν την… δημοκρατία κάλεσε τους Αμερικανούς

ο Μπαράκ Ομπάμα σε μια ομιλία, στην οποία, μάλιστα, συνέκρινε την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία ως προειδοποίηση κατά της ανόδου της Εθνικής Δεξιάς του Τραπ, η οποία, ωστόσο, σε αντίθεση με τον Σοσιαλισμού του εβραίο-αυστριακού δικτάτορα, μειώνει το Κράτος και ενισχύει τις επιχειρήσεις.

Φυσικά ο Ομπάμα δεν εννοούσε την υπεράσπιση της Δημοκρατίας, αλλά της αριστερής διεθνιστικής πολιτικής τόσο στις ΗΠΑ, όσο και παγκοσμίως. Εκείνης της πολιτικής που διαλύει την μεσαία τάξη και παραδίδει τα πάντα στο Κράτος.  

«Πρέπει να φροντίσουμε αυτόν τον κήπο της Δημοκρατίας, ειδάλλως μπορεί να καταρρεύσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ μιλώντας στο Economic Club του Σικάγο και συνέχισε:

«Αυτό συνέβη στη Γερμανία τη δεκαετία του 1930, όπου ο Άντολφ Χίτλερ κατάφερε να κυριαρχήσει παρά τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης και αιώνες υψηλών πολιτιστικών και επιστημονικών επιτευγμάτων. Έξι εκατομμύρια άνθρωποι πέθαναν. Άρα πρέπει να προσέξετε. Και να ψηφίζετε».

Παρότι ο Ομπάμα δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Ντόναλντ Τραμπ, ορισμένοι θεωρούν ότι τα σχόλιά του αφορούσαν στον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος δεν ανήκει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στο «μαντρί» της Νέας Τάξης.

Οι οπαδοί του Τραμπ αντέδρασαν, φυσικά, οργισμένα κάνοντας λόγο για «αποκρουστικά», «αντιαμερικανικά σχόλια».

Ο Ομπάμα, από την πλευρά βρέθηκε στην Ινδία, όπου μίλησε με τον «σύντροφο» Δαλάι Λάμα για… «παγκόσμια ειρήνη», παγκόσμια εξουσία δηλαδή χωρίς αντίπαλο να την απειλεί!

 

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu