• Αρχική
  • Άρθρα
  • 20 χρόνια φυλακή σε μοναχούς που δεν δέχονται την Πανθρησκεία

20 χρόνια φυλακή σε μοναχούς που δεν δέχονται την Πανθρησκεία

Το Άγιον Όρος στα χέρια της Νέας Τάξης

 

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης αποφάσισε την επιβολή ποινής 20ετούς κάθειρξης την περασμένη Παρασκευή, σε βάρος του ηγούμενου της παλαιάς μονής Εσφιγμένου, Μεθοδίου και ενός μοναχού για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο κονάκι της μονής στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Η συγκεκριμένη Μονή αντιτίθεται στην προώθηση της Πανθρησκείας, της ένωσης δηλαδή των θρησκειών υπό έναν παγκόσμιο ηγέτη (Αντίχριστος), στους κύκλους του Ελληνοχριστιανισμού και ως εκ τούτου μπαίνει στο στόχαστρο της Νέας Τάξης.

Ο μοναχός εμφανίζεται σε φωτογραφία να κρατάει στο χέρι του βόμβα μολότοφ, κατά τη διάρκεια εισβολής στο κονάκι από μέλη της νέας αδελφότητας με σκοπό την εκκένωση του κτιρίου, στην διάρκεια της οποίας υπήρξαν και τραυματισμοί, καθώς οι μοναχοί δεν ήθελαν να παραδώσουν την Μονή στην Νέα Εποχή.

Επιβλήθηκε ποινή 10 ετών και 4 μηνών σε άλλους 6 μοναχούς!

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής αποφάσεις τις δικαιοσύνης προβλέπεται η εκκένωση στο κονάκι των Καρυών και η απόδοσή του στα μέλη της νέας αδελφότητας, τα οποία αναγνωρίζονται από τόσο από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο στην παρούσα φάση έχει έρθει πολύ κοντά με το Βατικανό, όσο και από την κοινότητα του Αγίου Όρους ως η επίσημη μοναστική κοινότητα της Εσφιγμένου.

Η απόφαση κάθειρξης δεν έχει αναστέλλουσα ισχύ, ενώ όπως προβλέπεται οι δύο άνδρες θα πρέπει να παραδοθούν στις αρχές ούτως ώστε να εκτελεστεί η ποινή.

Όπως μεταδίδουν μέσα ενημέρωσης, οι εσφιγμενίτες μοναχοί γνωρίζοντας την απόφαση αναφέρουν:

 «Ας έρθουν να τους συλλάβουν. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα πρέπει να μας συλλάβουν όλους μαζί».

Μεταξύ άλλων αναφέρουν:

Καλούμε όλους τους πιστούς Πατριώτες που κατανόησαν σε βάθος το νεοταξικό μένος του Φαναρίου να μας συμπαρασταθούν.

Καλούμε καί τούς συναγιορείτας αδελφούς πού προσφάτως ερράπισαν γενναίως το δαιμονικό προσωπείο του Οικουμενισμού με την εκκοπή του Πατριαρχικού μνημοσύνου να έλθουν τήν Τετάρτη στό Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, για να πούμε όλοι μαζί τήν αλήθεια:

Ότι οι Εσφιγμενίτες δέν διώκονται ώς ποινικοί άλλ’ ώς πιστοί.

Ότι οι Εσφιγμενίτες δέν διώκονται ώς φονταμελιστές, άλλ’ ώς ομολογητές.

Οι Εσφιγμενίτες δέν δικάζονται ένεκα εγκλήματος άλλ’ ένεκα φρονήματος.

 Οι Εσφιγμενίτες δέν σκοτώνουν για τήν πίστη των, ΑΛΛΆ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ!!!

EL.GR

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...