ΤΑ ΝΑΓΚ ΧΑΜΜΑΝΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ DEMO

Κάποιοι λοιδορούσαν τα Νάγκ Χαμμάντι, τώρα τι θα πουν;

 Οι περισσότεροι από μας έχουμε διαβάσει τα Νάγκ Χαμμάντι, που ευτυχώς για εμάς μετέφρασε και δημοσίευσε στα ελληνικά ο Δημοσθένης. Ακούσαμε διάφορες κριτικές πάνω στα κείμενα αυτά. Η συνήθης είναι, ότι πρόκειται για κείμενα γνωστικών φιλοσόφων και πρέπει να τα απορρίπτουμε, χωρίς καν να τα διαβάσουμε, σαν αιρετικά… Κι όμως δεν ισχύει αυτό. Δεν έχει ευαγγέλια εκεί μέσα των γνωστικών. Είναι μερικά απόκρυφα ευαγγέλια, μερικά ευαγγέλια που γράψανε Ταλμουδιστές εβραίοι, τα οποία ξεχωρίζουν αμέσως γιατί βρίζουν ασύστολα τον Χριστό και την Παναγία, και κάποια κείμενα του Ερμή του Τρισμέγιστου που δεν υπάρχουν αλλού.

Έχοντας διαβάσει τα Νάγκ Χαμμάντι, προσωπικά έχω πειστεί ότι έρχονται να επιβεβαιώσουν τις πολύ σημαντικές αλήθειες που μας αποκάλυψε ο Χριστός, αλλά και κάποιος να μην είναι χριστιανός, πάλι θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια τρομερή πηγή γνώσεων και αφορμή για πολύπλευρες έρευνες σε σχέση με την Δημιουργία του κόσμου, τους δαίμονες, την σκιά, το χάος, το Μάτριξ στο οποίο ζούμε και τον τρόπο απελευθέρωσης από αυτό.

Έπεσε λοιπόν στην αντίληψή μου το παρακάτω demo παιχνιδιού.

Δείτε στο βίντεο πως παραθέτοντας στα αγγλικά τα κείμενα (για την ελληνική μετάφραση αναζητήστε την τριλογία Νάγκ Χαμμάντι του Δημοσθένη Λιακόπουλου) παρουσιάζει με εύληπτο τρόπο την Πίστη – Σοφία, τον Λόγο, την Σκιά, τον Γιαχβέ- Γιαλνταμπαώθ- Σατανά, το Χάος, τους 7 ουρανούς, το ενεργειακό φράγμα, τον παράδεισο του Σαμαέλ, το πώς προσπάθησε να αναπαράγει το pattern του πραγματικού κόσμου που του δόθηκε από την Πίστη- Σοφία, τους 7 γιους του Γιαλνταμπαώθ και τα γεγονότα στην σφαιρική φυλακή.

Στο 05:00 δείτε ότι και άλλοι άνθρωποι διακρίνουν ότι ο Γιαλνταμπαώθ των κειμένων Νάγκ Χαμμάντι είναι ο Γιαχβέ, ο θεός των εβραίων. (όχι για να μην λένε οι άσχετοι ότι αυτά είναι φαντασίες του Λιακόπουλου…)

Στο 05:25 λέει ότι το πραγματικό όνομα του Γιαλνταμπαώθ ήταν Αριαέλ.

Στο 07:54 βλέπουμε τον Γιαλνταμπαώθ να λέει την γνωστή ρήση του Γιαχβέ της παλιάς Διαθήκης: ‘’εγώ είμαι ο μόνος θεός και δεν υπάρχει κανείς άλλος θεός εκτός από μένα. Είμαι ένας ζηλόφθων θεός και εκτός από μένα δεν υπάρχει κανείς άλλος. Είμαι ο κύριος Γιαχβέ’’

Στο 08:09 λέει και τα άλλα του ονόματα: Σάκκλα και Σαμαέλ. Επίσης, αποκαλύπτει ότι η ρήση ‘’εγώ είμαι ο μόνος θεός και δεν υπάρχει κανείς άλλος’’ οφείλεται στο ότι δεν γνώριζε από πού προήλθε η δύναμή του… (Σχόλιο: βλέπετε όταν ο Πρώτος Ελοχίμ πέταξε αυτόν και τους αποστάτες του στην φυλακή, ξέχασαν και το όνομά τους…)

Στο 08:32 λέει ότι λέγοντας ότι εγώ είμαι ο μόνος θεός και είμαι ζηλόφθων, έπεσε στην ίδια του την παγίδα… αν δεν υπάρχει άλλος θεός, τότε ποιον ζήλευε;;;;;

Στο 08:45 μιλάει ο Αδωναίος Σαββαώθ, ο γιος του Γιαλνταμπαώθ, που χαιρετίζει τον πατέρα του. Ο ποιος είπες; Ο Σαββαώθ… Ναι καλά καταλάβατε, αυτόν λέω που υμνούμε και εμείς οι ορθόδοξοι και οι καθολικοί στην Θεία Λειτουργία… που λέμε ‘’Άγιος, άγιος, άγιος Κύριος Σαββαώθ’’ κάθε Κυριακή ή που λένε οι καθολικοί ‘’Dominus Deus Sabbaoth’’… θέλετε την απάντηση γιατί στην χριστιανική θρησκεία υμνούμε έναν γιο του Σατανά, που εννοείται δεν είναι ο Χριστός; Πάρτε Νάγκ Χαμμάντι και ελευθερωθείτε από τον εβραιοχριστιανισμό.

Στο 09:05 οι 7 ουρανοί

Στο 10:21 βλέπουμε την Πίστη –Σοφία να ταπώνει τον Σαμαέλ… ‘’κάνεις λάθος Σαμαέλ… δεν είσαι ο μόνος θεός. Υπάρχουν άπειρες δυνάμεις και θεότητες ισχυρότερες παραπάνω από σένα…’’

Στο 10:49 η Πίστη Σοφία του λέει για τον Λόγο που θα έρθει ανάμεσα στα δημιουργήματα του Σαμαέλ (δηλαδή εμάς, που ακούγοντας τους δαίμονες ότι μπορούμε χωρίς τον Θεό, εκπέσαμε του Παραδείσου και μεταπέσαμε στον γήινο άνθρωπο με το σάρκινο σώμα) σαν Σωτήρας… Πες του όμως βρε Πίστη μου και για τον Πολέμαρχο που θα έρθει και θα του κάνει σμπαράλια τον κόσμο… πες του ότι και στην κόλαση θα έρθει ο Πρώτος Ελοχίμ!!!!!! Πες του ότι το παιχνίδι το έχει χαμένο από χέρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο 11:06 ‘’όλο το ελάττωμα που έγινε ορατό θα εξαφανιστεί και θα πάψει να υπάρχει’’… Να λοιπόν που ο Ωριγένης και ο Άγιος Γρηγόριος Νύσσης είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι το κακό είναι κτιστό και θα καταργηθεί.

Στο 11:35 ο Σαββαώθ μαθαίνει το ψέμα του Σαμαέλ και τον αποκαλεί σφετεριστή…

Στο 11:47 ο Σαββαώθ ζητάει από την Σοφία να τον σώσει από το σκοτάδι του… τι λέτε να εννοούσε; Ότι φοβάται το σκοτάδι της νύχτας σαν τα μωρά κα ήθελε να του ανάψει φωτάκι; Απλά το σκοτάδι δεν είναι τόσο αθώο, όσο θέλουμε να πιστεύουμε… (αναζητήστε το ‘’Matrix Dominion’’ και το ‘’Μυστικό της Σκιάς’’ του Δημοσθένη Λιακόπουλου)

Στο 12:24 η Σοφία προσδίδει στον Σαββαώθ τον ρόλο του Μέτατρον, δηλαδή σύνδεσμο μεταξύ των αντιμαχόμενων πλευρών, μεσολαβητή.

Στο 13:21 (από εδώ αρχίζει πλέον η φαντασία) μας λέει ότι ο Σαββαώθ αποκλήθηκε κύριος των δυνάμεων (θέλοντας να καλύψει στη βρωμιά που κάνανε τον 4ο αιώνα και τον βάλανε μέσα στην Θεία Λειτουργία- όμως κύριος των δυνάμεων είναι στα εβραϊκά Τσεβαότ και όχι Σαββαώθ που είναι κύριο όνομα…) γιατί η Πίστη ρίχνοντάς του φως τον έκανε ανώτερο των δυνάμεων του χάους, ενώ μαθαίνοντας για την ύπαρξη του Λόγου, τάχθηκε με τις δυνάμεις του φωτός. Ο Σαμαέλ στο επόμενο level θα έχει να αντιμετωπίσει έναν ακόμα πολύ ισχυρό αντίπαλο. Έπειτα ο Σαββαώθ νικάει στον Γιαλνταμπαώθ πρόσκαιρα, αλλά ο Γιαλνταμπαώθ επικρατεί τελικά κι εκεί κάπου τελειώνει το demo και αρχίζει το παιχνίδι.

 Θα μου πείτε: δηλαδή το παιχνίδι κρύβει όλη την αλήθεια;

Όχι φυσικά. Αλλά δείτε, ότι κι άλλοι άνθρωποι σ’ όλον τον κόσμο αφυπνίστηκαν μετά την ανάγνωση των Νάγκ Χαμμάντι, αυτού του σπουδαίου Nigu hal Gahat του Μεγάλου Ταξιδευτή, και ψάχνουν σοβαρά την αλήθεια. ‘’Ψάξτε τις γραφές και αναζητήστε την αλήθεια’’, μας είπε ο Χριστός!!!!!!!!!! Μην τρώτε πλέον αμάσητο κουτόχορτο!!!!!! Ξυπνάτε!!!!! Πρέπει να ελευθερωθούμε από το ψέμα που ζούμε και να γυρίσουμε πίσω στον Πατέρα μας, τον Θεό!!!!!

Καλή φώτιση να έχουμε στην αναζήτησή μας αυτή.

Ιησούς Χριστός Νικά όπως παλιά, όπως και τώρα όπως και πάντα. Ευτυχώς!!!!!!!!

Ασκληπιός