• Αρχική
  • Άρθρα
  • Παλιά Διαθήκη- Γιαχβέ : Μπορείς να βιάσεις μια νεαρή γυναίκα, αρκεί…

Παλιά Διαθήκη- Γιαχβέ : Μπορείς να βιάσεις μια νεαρή γυναίκα, αρκεί…

Διαβάστε τι λέει ο νόμος του Γιαχβέ :

(Δευτερονόμιο 22 : 28-29) (Μτφ στη νεοελληνική)

Δευτ. 22,28 Εάν κάποιος άντρας συναντήσει μια νεαρή γυναίκα παρθένα, η οποία δεν είναι μνηστευμένη, τη βιάσει και ανακαλυφθεί αυτός που το έκανε,

Δευτ. 22,29 θα δώσει ο άνθρωπος αυτός στον πατέρα της νεαρής (πρώην) παρθένας, πενήντα δίδραχμα αργυρίου και θα λάβει την νεαρή γυναίκα ως σύζυγό του, διότι την διέφθειρε. Δεν θα μπορεί δε αυτός ποτέ να την χωρίσει.

Aπ’ότι βλέπουμε, δεν καταδικάζει τον βιασμό ο Γιαχβέ. Αντιθέτως, μπορείς λέει να βιάσεις κάποια αρκεί μετά να την παντρευτείς. Οι γυναίκες άλλωστε, θεωρούνται από το Γιαχβέ-Αλλάχ αποσκευές, οπότε δεν έχουν δικαιώματα ούτε πάνω στην ίδια τους τη ζωή.

Είναι απορίας άξιον, το πως κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να πιστεύουν οτι ο μισάνθρωπος Γιαχβέ είναι ο Χριστός. Αυτό συμβαίνει όμως όταν κάποιος δεν ερευνά τις γραφές όπως είπε ο Χριστός. Όποιοι δεν διαβάζουν τις γραφές τρώνε παραμύθι απ τους δήθεν φωτισμένους για το τι δήθεν λένε οι γραφές, και δέχονται τις βλακείες του καθενός ως αλήθεια.

Όταν βρίσκονται όμως μπροστά σε κάποιον που ξέρει τι συμβαίνει, γίνονται ρεζίλι, δεν έχουν τι να πουν και όλος ο κόσμος γύρω τους γκρεμίζεται, γιατί η πίστη τους δεν βασιζόταν στον Χριστό, άλλα σε όσα όρισαν οι άνθρωποι της Μαύρης Μασονίας. Ο Χριστός είναι η Αλήθεια και επειδή δεν έχει να κρύψει τίποτα -σε αντίθεση με την Εβραιοχριστιανική θρησκεία- καλεί τον καθένα να ψάξει και να μάθει την Αλήθεια.

Tο el.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο κάτω από  το άρθρο, μόνο από όσους και όσες έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία DISQUS. Ο καθένας και η κάθε μία έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους. Αυτό όμως  δεν σημαίνει ότι το el.gr υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Επίσης ξεκάθαρα θα διαγράφουμε  συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια αμέσως μόλις τα εντοπίσουμε  ή αμέσως μόλις μας καταγγελθούν. Ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το el.gr δεν φέρει καμία νομική ή άλλη ευθύνη, αφού στο διαδίκτυο ανωνυμία δεν υπάρχει.