Ο πόλεμος ενάντια στον κόσμο του Γιαχβέ Σατανά

Κείμενο που έκαψαν οι σκοταδιστές του Μαύρου Βυζαντίου

Ακολουθεί απόσπασμα από ένα κείμενο του Ερμή του Τρισμέγιστου :

Ο ψαράς ρίχνει διαφόρων ειδών δολώματα μέσα στο νερό, επειδή κάθε είδος ψαριού έχει την δική του τροφή. Το ψάρι μυρίζει την τροφή και κολυμπά, ακολουθώντας την οσμή της τροφής. Όταν, όμως, δαγκώσει λίγο από το δόλωμα, το αγκίστρι που είναι κρυμμένο μέσα στη θηλιά, το τραβά με δύναμη απ’ τα βαθιά νερά προς τα πάνω. Κανένας δεν μπορεί να πιάσει αυτό το ψάρι μέσα στα βαθιά νερά, εκτός εάν ο ψαράς, βρει κάποιον τρόπο, για να το παγιδεύσει. Ξεγελώντας το ψάρι με την τροφή, ο ψαράς έχει πιάσει το ψάρι στο αγκίστρι.

Ζούμε σαν και αυτά στον κόσμο αυτόν, σαν τα ψάρια. Ο αντίπαλος μας κατασκοπεύει και μας περιμένει, όπως ο ψαράς, για να μας πιάσει. Ο αντίπαλος χαίρεται να μας καταβροχθίζει. Κρεμά μπροστά στα μάτια μας πολλών ειδών τροφές, τα πράγματα που ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο, γιατί ελπίζει ότι θα μας κάνει να λαχταρήσουμε έστω κι ένα είδος τροφής και να δοκιμάσουμε, έστω λίγο απ΄ αυτό, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να μας πιάσει με το κρυφό του δηλητήριο και να μας πάει απ΄την ελευθερία στη δουλεία. Κάθε φορά που μας πιάνει με ένα μόνο είδος τροφής δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, παρά να λαχταρήσουμε και την υπόλοιπη τροφή.
Στο τέλος, αυτά τα πράγματα αποβαίνουν τροφή θανάτου.

Αλλά, η ψυχή που έχει δοκιμάσει αυτά τα πράγματα, συνειδητοποιεί ότι τα γλυκά πάθη είναι παροδικά. Έχει μάθει για το κακό, έχει εγκαταλείψει αυτά τα πάθη και έχει υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής. Μετά από εμπειρίες της, η ψυχή περιφρονεί αυτή τη ζωή, αφού είναι παροδική. Αναζητά εκείνα τα είδη τροφής, που θα της αποφέρουν ζωή, και αφήνει πίσω της τα ανόητα ψέματα. Μαθαίνει για το φως, συνεχίζει τον τρόπο της και απογυμνώνεται απ΄αυτόν τον κόσμο.
Τα αληθινά της ενδύματα, αποκαλύπτουν την ομορφιά του νου και όχι την υπερηφάνεια της σάρκας. Μαθαίνει για το βάθος της ύπαρξής της. Τρέχει μέσα στο μαντρί της, ενώ ο βοσκός της στέκεται στην πόρτα. Σε ανταπόδοση όλης της ντροπής και της περιφρόνησης που δοκίμασε σ΄αυτόν τον κόσμο, απολαμβάνει δέκα χιλιάδες φορές μεγαλύτερη χάρη και δόξα.

Η ψυχή επέστρεψε το σώμα σ΄εκείνους που της το είχαν δώσει. Αυτοί ντράπηκαν, και εκείνοι που είχαν εμπορευτεί με σώματα κάθισαν κάτω και έκλαψαν, επειδή δεν μπορούσαν να ασκήσουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα με το σώμα αυτό, καθώς αυτό ήταν το μοναδικό εμπόρευμα που διέθεταν. Υπέμειναν μεγάλους κόπους για να διαμορφώσουν το σώμα γι΄αυτήν την ψυχή, και σκόπευαν να κατατροπώσουν την αόρατη ψυχή. Τώρα ντρεπόταν γι’ αυτά που είχαν κάνει, διότι είχαν χάσει αυτό, για το οποίο είχαν δουλέψει σκληρά να επιτύχουν.

Σχόλια :

1) Η ψυχή είναι ο άνθρωπος και αυτοί που της έδωσαν το προσωρινό βιολογικό σάρκινο σώμα, αυτό το ατελές βιορομπότ ουσιαστικά, ντράπηκαν αφού δεν την νίκησαν. Το σώμα αυτό που έχουμε βλέπετε, παρά το τι λένε οι εβραιολάτρες θεολόγοι του παρελθόντος και του παρόντος, δεν μας το έδωσε, ούτε το κατασκεύασε ο Θεός, αλλά ο Σατανάς με τους δαίμονές του, όπως κατασκεύασαν και όλο τον ψεύτικο σκοτεινό κόσμο στον οποίο ζούμε και από τον οποίο πρέπει να φύγουμε και να γυρίσουμε στον πραγματικό φωτεινό κόσμο του Χριστού!

2) Τα λόγια αυτά, γραμμένα πάνω σε δεκάδες παπύρους υπήρχαν όταν στη σύνοδο της Λαοδικείας, που κράτησε περίπου 38 χρόνια, αποφάσισαν συγκεκριμένοι ιεράρχες, προερχόμενοι από την Μαύρη Μασονία, ποιες γραφές θα είναι..ιερές στην -τότε- νέα θρησκεία που ακόμη ήταν υπό κατασκευή. Το κείμενο αυτό, μαζί με δεκάδες άλλα, τα οποία έλεγαν πως ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος και ανήκει στο Γιαχβέ Σατανά τον θεό των Εβραίων, πετάχτηκαν στην πυρά μαζί με τους πραγματικούς λόγους του Χριστού, αφού οι ιεράρχες της Μαύρης Μασονίας που έφτιαξαν τον Εβραιοχριστιανισμό-Ορθοδοξία ήταν εγκάθετοι εργολάβοι των υπηρετών του σκότους και όχι Χριστιανοί που ήθελαν να δώσουν στούς ανθρώπους την αλήθεια.
Αντί λοιπόν για τα κείμενα που αφυπνίζουν και δίνουν την γνώση, επέλεξαν ως ιερά κείμενα, τις γραφές των Εβραίων που λάτρευαν και λατρεύουν τον Γιαχβέ Σατανά. Θεώρησαν ιερά κείμενα το πώς για παράδειγμα, η Θάμαρ ξελόγιασε τον πεθερό της και το πώς ο Αβραάμ πούλησε δύο φορές την γυναίκα του, τη Σάρα, για να πάρει χρυσάφι. Υπέμειναν μεγάλους κόπους, λέει το χειρόγραφο, οι δαίμονες, για να δημιουργήσουν το σώμα της ύλης και στα κατηχητικά μας διδάσκουν τους βαβυλωνιακούς μύθους, που λένε ότι ο καλός Θεός έφτυσε στο χώμα και έκανε πηλό και μετά παιδεύτηκε για να πλάσει τη μύτη με…τα χεράκια του.!!

Το κείμενο αυτό ευτυχώς, με την βοήθεια του Χριστού, γλίτωσε από τις φωτιές των σκοταδιστών, και μαζί με κάποια ακόμη χειρόγραφα, μέσα σε ένα πιθάρι, βρέθηκε στο Νάγκ Χαμμάντι.
Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι αυτό που ενοχλούσε ανέκαθεν τους δούλους του σκότους, ήταν και είναι η Γνώση. Ο Χριστός όμως θέλει οι άνθρωποι να έχουμε την Γνώση για να γνωρίσουμε την αλήθεια και να ελευθερωθούμε από τον κόσμο του Γιαχβέ και των υπηρετών του.

Γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς (Ιησούς Χριστός, Κατά Ιωάννην 8:32)

Περιείχε πληροφορίες και αποσπάσματα από το έργο “Το ένοχο μυστικό, τα κείμενα του Νάγκ Χαμμάντι” (Δ.Λιακόπουλος).

ΕΛ Hunter 888