• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ελλάδα 2019: Διαμαρτυρία πιστών με…. πλακάτ, μέσα σε Εκκλησία – Ο Χριστός είναι το κέντρο, αλλά κάποιοι το ξεχνάνε (Βίντεο)

Ελλάδα 2019: Διαμαρτυρία πιστών με…. πλακάτ, μέσα σε Εκκλησία – Ο Χριστός είναι το κέντρο, αλλά κάποιοι το ξεχνάνε (Βίντεο)

Οι ΠΙΣΤΟΙ διαμαρτυρήθηκαν με πλακάτ, εξαιτίας της πρόσφατης εκλογής του Επισκόπου Σαλώνων Αντωνίου, ως Μητροπολίτη Γλυφάδας. Ναι καλά διαβάσατε, σήκωσαν πλακάτ μέσα στην Εκκλησία οι άνθρωποι.

Τι έγραψαν στα πλακάτ:

«ΑΞΙΟΣ»
«ΑΛΕΞΙΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΜΑΣ»
«Ο ΑΛΕΞΙΟΣ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ»
«ΑΛΕΞΙΕ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ»

Ο Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Ψωίνος, είναι αυτός που ήθελαν οι πιστοί για Μητροπολίτη και δυσαρεστήθηκαν με την νίκη του Αντωνίου, (μετά από ψηφοφορία που έγινε, κέρδισε).

Δεν σας κάνουμε πλάκα. Είναι όντως αλήθεια αυτά που διαβάζετε, για τα… ΠΛΑΚΑΤ.

Ο Αλέξιος προς τιμήν του, ζήτησε από τους πιστούς, να απομακρύνουν τα πλακάτ και δήλωσε ότι έλαβε το μήνυμα. Επίσης είπε: «Έτι δεόμεθα υπέρ του αρχιεπισκόπου ημών Αντωνίου» και με αυτό τον τρόπο έδειξε στον κόσμο, ότι σέβεται απόλυτα την εκλογή του Σαλώνων Αντωνίου. Μόλις το έκανε αυτό οι πιστοί ξεσηκώθηκαν.

Το βίντεο που θα δείτε,είναι πραγματικά απίστευτο:

Δεν καταδικάζουμε τους ανθρώπους ΑΛΛΑ:

Κάτι δεν ταιριάζει εδώ. Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε πλακάτ μέσα στην Εκκλησία; Για ποιο λόγο φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Κάποιοι έχουν εξιδανικεύσει κάποια πρόσωπα, αλλά ξεχνάνε το σημαντικότερο πρόσωπο.

Ο Χριστός είναι το κέντρο!!!

Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε, επειδή συμπαθούμε κάποιον ιερέα περισσότερο, από κάποιον άλλο. Αυτά τα πράγματα, μας γυρνάνε σε άλλες εποχές .

Ποια είναι η γνώμη σας για όλα τα παραπάνω; Είναι φυσιολογικές αυτές οι καταστάσεις;

Photo:Pexels