Ελισσαίος : Καταράστηκε μικρά παιδιά να τα φάνε οι αρκούδες επειδή…

Η νοοτροπία του Γιαχβέ Σατανά σε όλο της το μεγαλείο!

Μια φορά και ένα καιρό, στη Βαιθήλ, ένα τσούρμο πιτσιρίκια είδαν κάποιο φαλακρό να ανεβαίνει ένα βουνό. Τότε σκέφτηκαν να τον πειράξουν φωνάζοντάς του “ανέβαινε φαλακρέ ανέβαινε”.

Μεγάλο λάθος.

Για κακή τους τύχη, ο καράφλας αυτός ήταν άνθρωπος του Γιαχβέ-Σατανά, ο Ελισσαίος, ο οποίος στράφηκε προς τα παιδιά και τα καταράστηκε στο όνομα του Γιαχβέ. Τότε βγήκαν δυο αρκούδες (απεσταλμένες από το Γιαχβέ δια του Ελισσαίου) από το δάσος και κατασπάραξαν 42 από αυτά τα παιδιά.

Θα μπορούσε το παραπάνω να είναι μάθημα για νεαρούς μαθητευόμενους σατανιστές, όμως αναφέρεται μέσα στο “ιερόν βιβλίον” της “παλιάς διαθήκης”, που η εκκλησία θεωρεί θεόπνευστο και άγιο. Αν κανείς την μελετήσει θα δει ότι πρόκειται για ένα σύνολο βιβλίων γεμάτο σπέρμα, αίμα, κατάρες, φόνους, αιμομιξίες, θυσίες και βία που κάλλιστα θα μπορούσαν να το διδάσκουν σε σατανιστές, αφού ο λεγόμενος θεός των εβραϊκών κειμένων, ο Γιαχβέ, είναι ο Σατανάς.

(Παλαιά Διαθήκη Δ’ Βασιλείς 2,23-2,24)

Δ Βασ. 2,23 καὶ ἀνέβη ἐκεῖθεν εἰς Βαιθήλ· καὶ ἀναβαίνοντος αὐτοῦ ἐν τῇ ὁδῷ καὶ παιδάρια μικρὰ ἐξῆλθον ἐκ τῆς πόλεως καὶ κατέπαιζον αὐτοῦ καὶ εἶπον αὐτῷ· ἀνάβαινε, φαλακρέ, ἀνάβαινε.

Δ Βασ. 2,23 Και ανέβηκε εκεί προς την Βαιθήλ (ο Ελισσαίος). Ενώ δε ανέβαινε αυτός τον δρόμο του, βγήκανε μικρά παιδιά από την πόλη και τον πείραζαν λέγοντας· “ανέβαινε, φαλακρέ, ανέβαινε”.

Δ Βασ. 2,24 καὶ ἐξένευσεν ὀπίσω αὐτῶν καὶ εἶδεν αὐτά, καὶ κατηράσατο αὐτοῖς ἐν ὀνόματι Κυρίου· καὶ ἰδοὺ ἐξῆλθον δύο ἄρκοι ἐκ τοῦ δρυμοῦ καὶ ἀνέῤῥηξαν ἀπ᾿ αὐτῶν τεσσαράκοντα καὶ δύο παῖδας.

Δ Βασ. 2,24 Γύρισε προς αυτά (ο Ελισαίος), τα είδε και τα καταράστηκε εν ονόματι του Κυρίου (Γιαχβέ) και ιδού βγήκαν δύο αρκούδες από το δάσος και κατασπάραξαν σαράντα-δύο παιδιά από αυτά.

Είναι μετά να απορεί κανείς γιατί διαβάζοντάς τα λόγια αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι και ειδικά οι νέοι, γίνονται άθεοι;

Να θυμίσουμε, ότι όταν κάποτε, οι άνθρωποι κάποιου χωριού δεν θέλησαν να πάει εκεί (ο Χριστός), οι μαθητές Του, που το έμαθαν, ρώτησαν το Χριστό: “Μήπως να πούμε να πέσει φωτιά και να τους κάψει, όπως έκανε ο Ηλίας (ο εκπρόσωπος του Γιαχβέ) ;” Ο Χριστός όμως τους επιτίμησε και τους είπε: «Δεν καταλάβατε (ακόμη) τίνος πνεύματος (νοοτροπίας) είστε εσείς ;»… «Γιατί ο Υιός του ανθρώπου δεν ήρθε, για να καταστρέψει τις ψυχές των ανθρώπων, αλλά για να τις σώσει». (Κατά Λουκά κεφ 9 : 51-56)

Στο σημείο αυτό ο Χριστός διαχωρίζει την δική του νοοτροπία από εκείνη του μισάνθρωπου Γιαχβέ των εβραϊκών κειμένων. Την στιγμή που τον σταύρωναν δε, είπε “Πάτερα, συγχώρεσέ τους, δεν ξέρουν τι κάνουν”. Δε ζήτησε να αφανιστούν, ούτε να κατασφαχτούν. Επίσης είπε, πως όπου δεν μας δέχονται να τινάζουμε και την σκόνη από τα παπούτσια μας και να φεύγουμε από κει. Δεν είπε βγάλτε τα σπαθιά και πάρτε τους τα κεφάλια, όπως λέει ο Γιαχβέ-Αλλάχ, που είναι ο Σατανάς.

Πως γίνεται ακόμη κάποιοι να μην μπορούν να δούν τι συμβαίνει ;

ΕΛ Hunter 888

  • 10
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχετικά άρθρα:

loading...
loading...