Τελικά ΔΕΝ είναι καλή η επιστήμη;;; ΒΙΝΤΕΟ «ΦΩΤΙΑ» για τον Δωδώνης που έλεγε τους ανεμβολίαστους «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ»

Χαμός στον ΣΚΑΪ...

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος είχε ταχθεί εναντίον όσων τάσσονται κατά του εμβολιασμού.

«Δεν έχουν το δικαίωμα να αρνούνται κάτι που έχει βρει η επιστήμη και σώζει την ανθρωπότητα», είχε πει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης.

Σε νέα του παρέμβαση όμως, αυτή την φορά για τις αμβλώσεις, είπε πως δεν μπορεί η επιστήμη να αποφασίζει έτσι απλά για το ποια παιδιά θα γεννιούνται και ποια όχι!

Όταν όμως του είπαν πως οι επιστήμονες μπορούν να δουν ποια παιδιά είναι προβληματικά ή όχι, τότε είπε πως αν η διάγνωση είναι επιστημονική και όχι επί χρήμασι, τότε η Εκκλησία ίσως μπορεί να επιτρέψει την άμβλωση!

ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΆΣΕΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΞΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΕΛΕΓΕ ΟΣΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΥΣ «ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ», ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ;;;

«Πώς μπορούν οι γιατροί να ξέρουν τι έχει μέσα η έγκυος στην κοιλιά της», αναρωτήθηκε ο Μητροπολίτης!!! Για τα εμβόλια μπορούσαν να ξέρουν;;; Γιατί δεν έχει γίνει επίσημος έλεγχος για το περιεχόμενό τους παρά εμπιστευόμαστε μόνο τις εταιρείες των πολυεθνικών;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΜΒΡΥΩΝ;;;

Δείτε το σημερινό βίντεο:

ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕ;;;;;;

scr

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί