• Αρχική
  • Άρθρα
  • Τα βάζουν με τον Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε σε εκκλησία

Τα βάζουν με τον Κουμουτσάκο επειδή κοινώνησε σε εκκλησία

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό παραβρέθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος την Πέμπτη, όπου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια κοινώνησε.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, την ώρα που ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου λαμβάνει τη Θεία Κοινωνία, οι ιερείς δεν φορούν μάσκα. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η ιστοσελίδα romfea.gr, που εξειδικεύεται στα εκκλησιαστικά θέματα, σημειώνοντας μάλιστα ότι η κίνηση αυτή του κ. Κουμουτσάκου αποτελεί απάντηση στον καθηγητή Δερμιτζάκη για τη Θεία Κοινωνία.

«Χθες, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ο Καθηγητής Γενετικής κ. Δερμιτζάκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν κατά της εξάπλωσης του COVID-19 ήταν να σταματήσει η Θεία Μετάληψη. Μια μέρα μετά ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος απάντησε στον Καθηγητή Δερμιτζάκη.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουμουτσάκος μετέβη σήμερα στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού, όπου παρέστη στην Θεία Λειτουργία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Υπουργός της Κυβέρνησης κοινώνησε κανονικά των αχράντων μυστηρίων» αναφέρει το δημοσίευμα.

(Romfea)

(Από enikos & Romfea – φωτο:eurokinissi)