Σύλληψη ενός 32χρονου που καλούσε σε μαζικό «ντου» στις εκκλησίες!

Όχι μόνο καλούσε σε… «ντου» στις εκκλησίες, αλλά ο 32χρονος επιχειρηματίας κολλούσε και αφίσες με ανάλογο περιεχόμενο σε όλη τη Λαμία. Τελικά, τον έπιασαν και αναζητούν τον συνεργό του.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στη Λαμία. Ο 32χρονος Λαμιώτης και ο άγνωστος συνεργός του πετούσαν φέιγ βολάν και κολλούσαν αφίσες, καλώντας τον κόσμο να πάει το Μεγάλο Σάββατο στις εκκλησίες και να κάνει Ανάσταση, μη λαμβάνοντας υπόψη ούτε τον κίνδυνο του κορωνοϊού ούτε τις εντολές επιστημόνων και κυβέρνησης.

(lamiareport)

Ο 32χρονος και ο συνεργός του πήγαν σε πολλές εκκλησίες στη Λαμία, σε τουλάχιστον δυο στο Δομοκό και κόλλησαν τις αφίσες με το… κάλεσμα για «ντου» στις εκκλησίες, ενώ έφτασαν στο σημείο να βάλουν μια από τις αφίσες και στον πίνακα ανακοινώσεων της Μητρόπολης Φθιώτιδας!

(Lamiareport)

«Μεγάλη Εβδομάδα Ανάσταση! Εισβολή στις εκκλησίες. Όλοι μαζί… αλλιώς σκλαβιά» ήταν το μήνυμα σε μια από τις αφίσες. «Ανοικτή Εκκλησία, ελεύθερη Θεία Κοινωνία, Ανάσταση για όλους» έγραψε μια άλλη. Και η τρίτη έγραφε: «Οι Εκκλησίες χτίστηκαν με τα λεφτά του λαού! Θα μπούμε μέσα και θα κλειδώσουμε απέξω τους άθεους!».

(tvstar)
(tvstar)

Τελικά, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (16.04.2020) ο 32χρονος από τη Λαμία συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον έλεγχο που έγινε και στο μαγαζί αλλά και στο αυτοκίνητό του βρέθηκε και κατασχέθηκε υλικό με ανάλογο περιεχόμενο.

(Lamiareport,tvstar – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί