• Αρχική
  • Άρθρα
  • «Σε 30 χρόνια η Ρωσία θα είναι μουσουλμανική και κινέζικη»

«Σε 30 χρόνια η Ρωσία θα είναι μουσουλμανική και κινέζικη»

Την ανησυχία του ότι σε τριάντα χρόνια ο ρωσικός πληθυσμός θα αποτελείται από Μουσουλμάνους και Κινέζους εξέφρασε ο Αρχιερέας Ντμίτρι Σμιρνόφ, επικεφαλής της Επιτροπής για την Οικογένεια και την Προστασία Μητέρων και Παιδιών του Πατριαρχείου της Μόσχας.


«Η Ουκρανία, η Λευκορωσία και η Ρωσία πεθαίνουν. Σαν ρωσικό έθνος μας μένουν μόνο τριάντα χρόνια. Οι Μουσουλμάνοι θα κατοικούν στο ευρωπαϊκό τμήμα, και το ασιατικό τμήμα θα γίνει Κινέζικο» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του που δημοσιεύεται στην προσωπική του ιστοσελίδα.

Το Βυζάντιο ήταν το κέντρο του κόσμου στην εποχή του και τώρα «αυτό το Βυζάντιο δεν υπάρχει πια», είπε, προσθέτοντας ότι παρόμοια κατάσταση μπορεί να παρατηρηθεί στη σύγχρονη Ρωσία. «Όπως η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη μετατράπηκε σε τζαμί, έτσι κι ο Καθεδρικός Ναός της Μόσχας θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν μεγάλο μιναρέ, αν βγάλει κανείς τον σταυρό του» τόνισε.

«Η κατάσταση μπορεί να σωθεί μόνο από ένα θαύμα και μόνο ο Θεός κάνει θαύματα» πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι χρειάζεται πίστη.

orthodoxianewsagency.gr, ΦΩΤΟ: pexels.com