«Είπα τη γυναίκα κλώσσα; Είπα ότι εάν η κλώσσα φύγει από τα πουλιά της, καταστράφησαν τα πουλιά της. Έτσι και η μάνα, όταν εγκαταλείπει τα παιδιά της γίνονται συμμορίες.
Αυτές οι συμμορίες δεν σας ενοχλούν; Δεν τα αγαπάτε αυτά τα παιδιά; Έλεος πια! Γίνετε άνθρωποι, μανάδες θέλουμε. Εγώ δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να είναι μάνες, παρομοίωση έκανα».
Θυμίζουμε τι είχε πει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης:
«Εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο βασίλειό της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει ως η κλώσσα τα πουλάκια της κάτω από τις πτέρυγές της, έτσι θα πορεύονται τα παιδιά να εγκληματούν το ένα στο άλλο.
Η γυναίκα είναι το ωραιότερο πλάσμα που έφτιαξε ο Θεός, το πλέον ευαίσθητο πλημμυρισμένο από αρετές για τη μητρότητα και τη συζυγία».
eurokinissi photo
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Οι μέλισσες χρησιμοποιούν μια καθορισμένη «πίστα χορού» μέσα στην κυψέλη – Τι δείχνει νέα μελέτη
- Μυστήριο στην Ινδία με δύο αδελφές που φέρονται να αυτοκτόνησαν, λίγες ώρες πριν παντρευτούν
- Γ. Κώτσηρας: Ελάφρυνση φορολογικών βαρών – Ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών
- Απίστευτο συμβάν σε πόλη της Ρωσίας: 20χρονος άνεργος αποφάσισε να πάει φυλακή για να μπορέσει να επιβιώσει
- Γαμπρός έκανε… «κόλλα πέντε» στον ιερέα: Έλιωσαν οι πάντες στο γέλιο, vid
- Αγορά ακινήτων- Βραχυχρόνιες μισθώσεις στο Αιγαίο: 24.946 καταχωρίσεις και έντονες διαφοροποιήσεις ανά νησί
- Κρεμλίνο: Αν η Εσθονία μας στοχεύσει με πυρηνικά, θα στοχεύουμε την Εσθονία με τα δικά μας, vid
- “Ιπτάμενο αμάξι!”: Φορτηγάκι εκτοξεύθηκε 30 μέτρα στον αέρα και έπεσε σε σπίτι, vid
- Κ. Τσουκαλάς: «Δεν περιμέναμε την Καθαρά Δευτέρα για να καταλάβουμε πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη πετάει χαρταετό»
- Ο Μακρόν έστειλε επιστολή στον Τραμπ και μάλιστα έχει και αιτήματα!









