Μίσος για τον Σταυρό: Βέβηλοι τον έσπασαν στην Αργυρούπολη

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο ιερέας ο οποίος επισκέφθηκε την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού στην Αργυρούπολη. Ο σταυρός που υψωνόταν στον περίβολο της εκκλησίας δεν υπήρχε. Άγνωστοι δράστες τον είχαν σπάσει. Ο σταυρός της Αγίας Ειρήνης βρισκόταν σ’ αυτή τη θέση εδώ και πολλά χρόνια και είχε […]

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο ιερέας ο οποίος επισκέφθηκε την εκκλησία της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται στους πρόποδες του Υμηττού στην Αργυρούπολη.

Ο σταυρός που υψωνόταν στον περίβολο της εκκλησίας δεν υπήρχε. Άγνωστοι δράστες τον είχαν σπάσει.

Ο σταυρός της Αγίας Ειρήνης βρισκόταν σ’ αυτή τη θέση εδώ και πολλά χρόνια και είχε τοποθετηθεί εκεί από τον πατέρα Δημήτριο Νάτση, αποτελούσε δε σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες της εκκλησίας αλλά και της περιοχής γενικότερα.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος δεσμεύθηκε προσωπικά ότι θα τοποθετηθεί ξανά σταυρός στη συγκεκριμένη θέση κι όσες φορές και να τον βανδαλίζουν οι άγνωστοι δράστες ένας νέος θα βρίσκεται και πάλι εκεί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος του είναι αδιάφορο τι πιστεύουν οι άγνωστοι που αφαίρεσαν τον σταυρό, όμως ως πολίτης και ως δήμαρχος δεν δέχεται να καταστρέφουν θρησκευτικά μας σύμβολα.

“Δεν ξέρω τι πιστεύουν και μου είναι αδιάφορο. Προσωπικά ούτε θρησκόληπτος είμαι ούτε παραδίδω μαθήματα πίστης στον κόσμο αλλά ως πολίτης και ως Δήμαρχος δεν δέχομαι να καταστρέφουν θρησκευτικά μας σύμβολα”.

ΠΗΓΗ: vimaonline.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί