Δεσπότης στην Κρήτη “χτύπησε” ως 296.000 ευρώ την πρώτη κατοικία οφειλέτη σε πλειστηριασμό, με πολλούς να κάνουν λόγο για «ιερό σφυρί»!
Το σπίτι, που αποτελούσε την α’ κατοικία μικρομεσαίου τουριστικού πράκτορα και ήταν και η μοναδική κατοικία βγήκε σε πλειστηριασμό από fund.
Παρότι, το αρχικό χρέος του οφειλέτη ήταν 45.000 ευρώ από δάνειο Τραπέζης είχε φτάσει πλέον στα 120.000 ευρώ.
Εν τέλει η μητρόπολη και ο δεσπότης δεν κατάφεραν να πάρουν το σπίτι του Κρητικού, καθώς βρέθηκε πλειοδότης που έδωσε 310.000 ευρώ και πέρασε στα χέρια του ένα διατηρητέο σπίτι 200 τ.μ.
Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κρήτης, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον καθώς φαίνεται ότι η Μητρόπολη και δύο ακόμη ιδιώτες «κονταροχτυπήθηκαν» στον πλειστηριασμό για το ποιος θα «χτυπήσει» και θα κατοχυρώσει το σπίτι του μικρομεσαίου.
Ειδικότερα, στην ιδιοκτησία του οφειλέτη βρισκόταν ένα κτίσμα 200 τ.μ ηλικίας 100 ετών που ήταν κληρονομιά από τον προπάππου του και είχε κηρυχθεί διατηρητέο.
Το ακίνητο κατά της πληροφορίες το «χτύπησε», όπως χαρακτηριστικά γράφεται, η Μητρόπολη, μέσω του εκπροσώπου της δεσπότη, στην οποία υπάγεται η περιοχή που βρίσκεται το σπίτι!
Με πιο απλά λόγια, ο Δεσπότης έκανε τις προσφορές!
Με πληροφορίες από neakriti. gr/ photo freepik
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η μεγάλη χρήση οθονών στην πρώιμη εφηβεία συνδέεται με προβλήματα ψυχικής υγείας
- Ο Κωνσταντίνος Τασούλας για την απώλεια του Αναστάση Παπαληγούρα
- Ο Κιρ Στάρμερ ζητά από δισεκατομμυριούχο να ζητήσει συγγνώμη γιατί είπε πως η Βρετανία «έχει αποικισθεί από μετανάστες»
- Μάρτιν Σκορσέζε-Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων
- Η προειδοποίηση του Ρώσου πρέσβη στην Νορβηγία με την Αρκτική στο επίκεντρο
- Αν δεν σκαρφαλώσεις σε τοίχο αναρρίχησης…δεν έχει πτυχίο αποφοίτησης! Συμβαίνει σε λύκειο χώρας, vid
- Θεσσαλονίκη: Ημερίδα για την αντιμετώπιση περιστατικών βίας σε βάρος γιατρών και υγειονομικών
- Γραμμή 4 Μετρό: Στον σταθμό «Ευαγγελισμός» ο μετροπόντικας «Αθηνά»
- Για τις όγδοες εκλογές μέσα σε 5 χρόνια ετοιμάζεται η ακυβέρνηση Βουλγαρία
- Τρανς 18χρονη η δράστης του μακελειού σε σχολείο του Καναδά









