• Αρχική
  • Άρθρα
  • Ιερέας “ξεσπαθώνει”: «Όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου δεν μπορεί να δουλέψει ή να πάει εκκλησία. Ο Θεός κάνει το ακριβώς αντίθετο», vid

Ιερέας “ξεσπαθώνει”: «Όποιος δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου δεν μπορεί να δουλέψει ή να πάει εκκλησία. Ο Θεός κάνει το ακριβώς αντίθετο», vid

Λόγοι που ακούμε από ελάχιστους κληρικούς πλέον.

«Ξεσπάθωσε» κατά των πρωτόγνωρων περιοριστικών μέτρων και των κυρώσεων που τα ακολουθούν ιερέας στα Νέα Σιλάτα Χαλκιδικής την Μεγάλη Παρασκευή ενώπιον των λιγοστών πιστών.

Μάλιστα ο ίδιος απαγόρευσε σε εμβολιασμένους και σε όσους φορούν μάσκα να εισέλθουν στο ναό λέγοντας τα εξής:

«Όποιος φοράει μάσκα, έχει κάνει το εμβόλιο και τα τεστ για κορωνοϊό δεν θα μπει στην εκκλησία. Να μην ενεργούμε όπως ο διάβολος, με καταδυναστεία, με φασισμό.

Όποιος λοιπόν δεν υπακούσει στις εντολές του διαβόλου, γιατί διάβολος είναι αυτός, δεν έχει το δικαίωμα να δουλέψει, να πάει στην εκκλησία, να έχει υγειονομική περίθαλψη και να πάει τα παιδιά του στο σχολείο. Το καταλάβατε αυτό; Αυτό κάνει ο διάβολος και ο Θεός κάνει το τελείως αντίθετο. Ποιο είναι αυτό; “Παιδιά μου εγώ σας αγαπώ, κάντε ό,τι θέλετε”. Αυτός είναι ο Θεός»

(φωτο: eurokinissi)