• Αρχική
  • Άρθρα
  • ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ! Ιερά Σύνοδος: Το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την διδασκαλία της Εκκλησίας

ΕΣΧΑΤΟΙ ΚΑΙΡΟΙ! Ιερά Σύνοδος: Το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την διδασκαλία της Εκκλησίας

«Να ακούτε τους (κρατικούς) επιστήμονες»

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος απέστειλε εγκύκλιο προς το… χριστεπώνυμο πλήρωμα του συνόλου των Ιερών Μητροπόλεων υπό το θέμα: «Εκκλησία και επιστήμη (σ.σ. κρατική επιστήμη, γιατί δεν συμφωνούν όλοι οι επιστήμονες με αυτά που γίνονται) στον αγώνα κατά της πανδημίας», η οποία αναμένεται να διαβαστεί προς τους πιστούς την επόμενη Κυριακή, 25 Ιουλίου.

Η Εκκλησία συνιστά προς όλους, σε συνεννόηση με τον γιατρό τους, να κάνουν το εμβόλιο, διευκρινίζοντας, ότι: «Το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική Διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας».

«Η Εκκλησία εμπιστεύεται την επιστημονική κοινότητα των ιατρών, η οποία νυχθημερόν αγωνίζεται για την απαλλαγή των ανθρώπων από την θανατηφόρο πανδημία. Με τον φωτισμό του Θεού και την επίμονη προσπάθεια των επιστημόνων ιατρών, η ανθρωπότητα έχει πλέον στη διάθεση της το εμβόλιο, το οποίο είναι ικανό να υψώσει το τείχος στην εξάπλωση της πανδημίας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Άρα η Εκκλησία εμπιστεύεται και τους Ροκφέλερ (ΕΔΩ), Σόρος και Bill Gates (ΕΔΩ) που χρηματοδοτούν την ενημέρωση και την… αντιμετώπιση του κορωνοϊού;;;

Έσχατοι καιροί…

Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι ο Δημιουργός (αυτού του κόσμου;;;) για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων από τις ασθένειες μας χάρισε την ιατρική επιστήμη και τα φάρμακα (τα πειραματικά εμβόλια;;;), επισημαίνοντας ότι στην Καινή Διαθήκη ο ίδιος ο Κύριος τονίζει την αναγκαιότητα της Ιατρικής Επιστήμης.